Zwembad zoeken of ergens zwemmen in Nederland?
 

Blog

Terug naar blogoverzicht

De bikini

Artikel geschreven door: Magchelina, via het blog http://magchelina.blogspot.com/
Babyzwemmen, leuk! Het is mogelijk voor baby’s vanaf 6 weken, dus afgelopen zondag konden we voor het eerst meedoen. Mama 6 weken na de bevalling in bikini, SHIT! Oke, oké, het zijn allemaal moeders die een kind hebben gekregen dus waar maak je je druk om, maar toch. Ik kan je vertellen. Het is erger dan dat je na een gure winter weer voor het eerst met je sexy melkflessen weer in bikini gaat. Dit keer back in bikini is een ware overwinning.

De avond van te voren had ik alvast de zwemtas ingepakt om stress te voorkomen. We moesten namelijk om 10 uur stipt in het water liggen. Ergens ver achter in de kast lagen m’n bikini’s verstopt. Welke zal ik morgen aan trekken? Nou die optie was er even niet, ik pas er nog maar 1, bikini tops te klein, oeps! De vrolijk gebloemde bikini it is en ging de zwemtas in.
Bathing-Suits-For-Fat-People

Zwemluiers hijsen

Kom ik daar, staan alle moekes op een rij hun baby in zwemluiers te hijsen. En jawel…. in de meest a-seksuele zwarte Spido zwempakken. Sta ik daar in m’n vrolijke bloemetjes bikini…slik. Gelukkig ga ik zwemmen in Drenthe, dus de Manhattan-look (dan wordt je van top-tot-teen gescand en nog een keer van teen-tot-top zeg maar) bleef me bespaard. Maar geloof me, dat maakt de eerste keer bikini er niet veel fijner op…