Zwembad zoeken of ergens zwemmen in Nederland?
 

Blog

Terug naar blogoverzicht

De Actie

Het is mogelijk om een gratis clinic voor banen/wedstrijd zwemmers in uw zwembad te ontvangen van Daan Glorie. Deze actie wordt gecoördineerd door www.nederlandsezwembaden.nl en Daan Glorie. Daan heeft onlangs het Nederlands Record 24 uur zwemmen verbeterd en heeft in Argentinië de langste marathon ter wereld gezwommen, 88km in Rio Parana. Meer info over Daan Glorie leest u op www.daanglorie.nl of www.daan24uur.nl. Tevens is hij ambassadeur van de Johan Cruijff Foundation www.de14vanjohan.nl

Hoe werkt de actie?

Alle zwembaden in Nederland zijn benaderd om aan deze wedstrijd mee te doen. De 3 zwembaden met de meeste inschrijvingen van banen/wedstrijd zwemmers voor deze gratis clinic, krijgen deze clinic aangeboden door Daan Glorie.

Actieperiode

De actieperiode voor banen/wedstrijd zwemmers om in te schrijven loopt van 1 tot en met 31 juli. Gedurende die dagen kan een zwembad deze actie promoten, op de website, via een nieuwsbrief of andere kanalen (Facebook, Hyves, Twitter). Van belang is om van de inschrijvers in ieder geval een email adres te hebben, zodat deze makkelijk benaderd kunnen worden, indien uw zwembad in aanmerking komt voor een gratis clinic.

Nog geen promotiemateriaal ontvangen?

Heeft uw zwembad nog geen promotiemateriaal ontvangen, mail dan naar contact@nederlandsezwembaden.nl en u krijgt dit toegestuurd.