Blog

Terug naar blogoverzicht

Open Nederlandse Master Kampioenschappen 2012, sessie 1, 27-01-2012

Vanochtend om iets over 6 uur al in de auto om richting Terneuzen te rijden, om daar in de komende drie dagen de Open Nederlandse Master Kampioenschappen korte baan te zwemmen. Met een lichte blessure kwam ik aan de start, aangezien ik begin deze week mijn grote teen (rechtervoet) gekneusd heb. Vanochtend stond voor mij de 1500m vrije slag op het programma, en daarbij toch veel last gehad waarnemer er druk op de teen kwam te staan. Vooral na 500m werd het als maar erger. Had alleen de laatste 500/400m harder terug willen komen, maar helaas zat dat er net in. Ondanks dat toch zeer tevreden met mijn tijd van 18.22.94. Vanmiddag staan de 200m vlinderslag en de 200m schoolslag op het programma, maar daar zal ik later vanavond een blog over schrijven.

© Maik Steenkamp / www.MaikSteenkamp.nl / Twitter: @MaikSteenkamp