Blog

Terug naar blogoverzicht

Open Nederlandse Master Kampioenschappen 2012, sessie 4, 28-01-2012

Nadat de kaatste race van de ochtend ook al niet heel erg soepel verliep, was ik ook enigszins vermoeid aan het middagdeel begonnen. Over de 50m schoolslag was ik ook meer dan tevreden, alleen wel jammer dat ik bij zowel het keerpunt als de finish niet goed uit kwam. Ondanks dat toch een tijd van 33.28, en een bloktijd van 0.42sec dat mijn wel behoorlijk verbaasde. Daarna de 200m wisselslag gezwommen dat net zo als de 100m wisselslag niet zo goed verliep. Had graag een tijd onder de 2.25 gezwommen, maar kwam helaas niet verder dan 2.29.62. Nu maar goed rusten, en morgenochtend maar weer knallen op de 800m vrije slag. Daarna komt in het middagprogramma nog de 400m wisselslag en de 100m schoolslag voor mij, ben benieuwd! Daarna zit het toernooi er alweer op,

© Maik Steenkamp / www.MaikSteenkamp.nl / Twitter: @MaikSteenkamp