Gratis zwemmen op 21 December via Zorg en Zekerheid

Zorg en Zekerheid
Bewegen is gezond, dat weten we. Maar wist je dat je met een half uur zwemmen maar liefst 300 calorieën verbruikt? Je gebruikt tijdens het zwemmen veel verschillende spieren en werkt aan een goede conditie. Zwemmen kan bij mooi weer in de zee of een meer, maar natuurlijk ook in het zwembad. De zwembaden in de regio organiseren diverse activiteiten en bieden de mogelijkheid om baantjes te trekken of vrij te zwemmen. Zorg en Zekerheid heeft met veel zwembaden in de regio afspraken gemaakt. Heb je zin om te zwemmen? Kom dan met het hele gezin naar de ‘gratis’ Zorg en Zekerheid Zwemdag op 21 december a.s. Op de website van Zorg en Zekerheid staat de lijst met deelnemende zwembaden.

Waterpret in een groot aantal zwembaden

“Net als Zorg en Zekerheid vinden we het belangrijk dat de jeugd beweegt. Spelen in het water past hier perfect bij. Daarom organiseren we samen met Zorg en Zekerheid 4 keer per jaar de ‘gratis’ Zorg en Zekerheid Zwemdag op de 3e zondag van elk kwartaal voor kinderen tot 18 jaar. Voorwaarde is wel dat zij verzekerd zijn bij de zorgverzekeraar”, vertelt Gerard van Hal van zwembad Het Wedde in Voorschoten. “Maar dat is niet het enige! Wij bieden, net als de andere deelnemende zwembaden, ook een gratis proefles zwangerschapszwemmen en/of ‘ouder- en kindzwemmen’ aan en krijgen verzekerden van Zorg en Zekerheid in bepaalde aanvullende verzekeringen korting op leszwemmen en ‘ouder- en kindzwemmen’.”

Goed leren zwemmen

“Zwemmen is leuk en draagt bij aan een gezond leven, maar het is belangrijk dat men wel goed leert zwemmen. Leren zwemmen via school behoort eigenlijk al tot het verleden. Daarom is het fijn dat Zorg en Zekerheid in bepaalde aanvullende verzekeringen een bijdrage voor zwemlessen heeft opgenomen. En niets is leuker dan het geleerde in praktijk te brengen tijdens de gratis zwemdag op zondag 21 december.” meent Gerard.

Informatie

Alle informatie over de gratis zwemdag op 21 december vind je op de website van Zorg en Zekerheid. Hier staat ook de lijst met deelnemende zwembaden.

 

Deel deze pagina