Zwembad zoeken of ergens zwemmen in Nederland?
 

Tiener opgepakt die meisjes filmde in zwembad

Zwembad Wauterbos in Sint Genesius Rode
29 januari 2015 – In het zwembad Wauterbos van Sint-Genesius-Rode is donderdag een 17-jarige jongen opgepakt die stiekem vrouwen en meisjes filmde en fotografeerde in de pashokjes. Dat melden verschillende media en wordt bevestigd door het parket Halle-Vilvoorde. De jongeman is niet in een jeugdinstelling geplaatst maar werd na verhoor vrijgelaten. Hij wordt wel opgevolgd door de jeugdafdeling van het parket en zal vermoedelijk later voor de jeugdrechter moeten verschijnen.
De jongen werd donderdag in de late namiddag betrapt door twee meisjes van 10 en 12 jaar oud toen hij zijn smartphone onder hun pashokje stak. De meisjes sloegen alarm waarop verschillende medewerkers van het zwembad te hulp kwamen. Samen met de toegesnelde politie kon de verdachte opgepakt worden.

Meer dan 100 foto’s en filmpjes

Uit onderzoek bleek dat de tiener twee gsm’s op zak had. Op de toestellen werden meer dan honderd foto’s en filmpjes gevonden die nog dezelfde dag zouden zijn opgenomen. Bij een huiszoeking werden een laptop en enkele usb-sticks in beslag genomen voor verder onderzoek. Zelf verklaarde de jongen dat het de allereerste keer was dat hij zoiets deed en dat hij zich niet bevredigde tijdens zijn activiteiten.

 

Deel deze pagina