WaterClimbing nu echt voor élk zwembad

Water klimmuur
Toen Watergames & More WaterClimbing (klimwanden voor zwembaden) in 2010 introduceerde werd er door zwembaden zeer enthousiast gereageerd – ondermeer omdat zij zich hiermee konden onderscheiden van andere zwembaden. Tot nu toe kwamen daarvoor vooral spectaculaire waterglijbanen in aanmerking. Met een gemiddelde capaciteit van 75 personen per uur, biedt WaterClimbing bovendien meer toevoegde waarde dan vaak gedacht. Het is zeer veilig en volledig gecertificeerd door TÜV conform EN 79001 (de veiligheidsstandaard voor klimwaden in zwembaden).

Tot nu toe maar 3 modellen beschikbaar

Tot nu toe waren er maar drie modellen beschikbaar (5,0, 6,0 en 7,0 meter hoog), waarbij een waterdiepte nodig was van 3,5 meter. Hierdoor behoorde WaterClimbing voor veel zwembaden niet tot de mogelijkheden.

Nu veel meer modellen beschikbaar!

Inmiddels is er een groot scala aan nieuwe modellen beschikbaar gekomen. Er zijn modellen met een hoogte variërend van 3,0 tot 4,5 meter, met een vereiste waterdiepte vanaf 2,0 meter. Tevens is er een spectaculaire Boulderwand, waarbij slechts een waterdiepte van 1,8 meter is vereist. Dit maakt WaterClimbing bereikbaar voor elk zwembad in Nederland.

En nieuwe mogelijkheden ontwikkeld!

Daar komt bij dat er nieuwe montagemogelijkheden zijn ontwikkeld. Zo kan WaterClimbing niet alleen aan de badwand, maar ook op het perron van het zwembad worden gemonteerd, waardoor installatie (achteraf) veel makkelijker wordt. Hiierdoor is WaterClimbing pas echt mogelijk bij elk type zwembad, met elk type badomloop.
Water klimmuur 2

En lagere prijzen

Door de doorontwikkeling van het product is het bovendien mogelijk tot een scherpere prijsstelling te komen. Zo is de 3,0 meter hoge klimwand van WaterClimbing beschikbaar vanaf ca. € 38.000 geïnstalleerd op locatie. De grote modellen zijn nu beschikbaar vanaf ca. € 50.000 geinstalleerd op locatie. In de service zijn er ook verbeteringen doorgevoerd, zoals optionele instructieborden en ‘buiten gebruik’ markering. Tot slot zijn er voor architecten paketten ontwikkeld met 2D en 3D CAD data en hoge resolutie foto’s, die het inplannen van WaterClimbing vergemakelijken.

 

Deel deze pagina