Intex Easy set zwembad 244 x 76cm


Intex Easy set zwembad 244 x 76cm

Intex_easy_set_zwembad_244_76_large
De Intex Easy set zwembad 244 x 76cm is ideaal als eerste zwembad of voor kleine tuin.
Dit Intex Easy set zwembad heeft een doorsnede van 244 cm. Hiermee is dit het kleinste zwembad uit het assortiment. Het zwembad is door het kleine formaat zeer geliefd bij mensen met een kleine tuin. Ook wordt dit zwembad vaak gekocht als eerste zwembad. Voor een laag bedrag laat deze Intex Easy set zwembad u kennis maken met de voordelen van een zwembad in uw eigen tuin.

Intex Easy Set zwembaden: Eenvoudig op te zetten

De Intex Easy Set Zwembaden doen hun naam eer aan. Zwembaden die eenvoudiger op te zetten zijn bestaan niet. U heeft het zwembad binnen 10 minuten klaar om te vullen met water. Spreidt uw Intex Easy Set zwembad op de grond, pomp de rand op en het zwembad is klaar om gevuld te worden. Zo kunt u nog op dezelfde dag zwemmen! Net als het opzetten gaat ook het afbreken van dit zwembad eenvoudig. Sluit uw tuinslang op bijgeleverd ventiel aan en laat uw Easy Set zwembad leeglopen. Daarna hoeft u alleen de lucht uit de rand van het zwembad te laten voordat u het kunt opbergen. Wij adviseren om voordat u het zwembad opruimt de binnenzijde van het zwembad voor opbergen schoon te vegen en te drogen met een doek.

Intex Easy Set zwembaden: Degelijke kwaliteit dankzij de Super Though wanden

De Intex Easy Set zwembaden hebben net als de metal frame zwembaden speciale Super Though wanden. Deze wanden zijn 3x zo sterk als normale wanden. Ze bestaan uit 3 sterke lagen voor extra stevigheid en duurzaamheid. De binnenste laag is gemaakt van extra sterk gerasterd polyester met daaromheen 2 lagen van extra bewegelijk PVC. Hiermee is uw zwembad flexibel en sterk, zodat u lang van uw zwembad kunt genieten.

Intex Easy Set zwembaden: Inhoud verpakking Intex Easy set zwembad 244

  • Liner (folie)
  • Instructie-DVD
  • Handleiding
  • Reparatiesetje

Exclusief filterpomp, deze dient u los te bestellen. Het zwembad heeft aansluitingen voor een filterpomp in de zijwanden.

Intex Easy Set zwembad 244 x 76: Veel gekochte accessoires voor dit Intex Easy Set zwembad

  • Intex filterpomp 2270 liter/uur
  • Afdekzeil
  • Grondzeil
  • Zwembad onderhoud starterspakket

Specificaties van dit Intex Easy Set zwembad

Merk: Intex
Type: Easy Set Pool
Model: 56970


Formaten van dit Intex Easy Set zwembad

Inhoud: 2.419 liter (80% gevuld)
Formaat: Ø 244 cm
Hoogte: 76 cm
Formaat verpakking: 39 x 30 x 18 cm
Gewicht verpakking: 6,4 kg

 

Deel deze pagina