Zwembad zoeken of ergens zwemmen in Nederland?
 

Intex Easy set zwembad 457 x 122cm


Intex Easy set zwembad 457 x 122cm

Intex_easy_set_zwembad_457_122_large
Dit Intex zwembad is ideaal voor de grotere kinderen, de grotere achtertuinen en voor mensen die het bad ook gebruiken om in te spelen. Blaas de topring op en vul het bad met water. Tijdens het vullen neemt het bad vanzelf de juiste vorm aan. Een bijgeleverde DVD laat zien hoe eenvoudig u het Intex zwembad op kunt zetten.

Intex Easy set zwembad 457 x 122cm: opzetten is eenvoudig

Het opzetten van de intex easy set is heel eenvoudig. Het zwembad wordt op de grond gelegd. Zorg ervoor dat er geen scherpe stenen etc onder het zwembad liggen. U kunt ook een stevig grondzeil gebruiken om de bodem van het zwembad te beschermen. De ring aan de bovenzijde wordt opgeblazen. De aan en afvoer worden met een slangenklem aan de water in- en uitgang vastgemaakt. Nu kan het zwembad worden gevuld met water. De wanden van het zembad richten zich nu vanzelf op. De ring aan de bovenzijde geeft extra stevigheid aan de wand.

Intex Easy set zwembad: onderhoud van het zwembad water

Zwembad water raakt snel verontreinigd. Er zijn drie dingen die u kunt doen om langer te genieten van het zwembad water. Toevoegen van chloor en het bewaken van de zuurgraad naast het toepassen van een filterpomp.

Merk Intex zwembad
afmetingen zwembad 457 x 122cm
capaciteit zwembad 15681L
type opbouw zwembad
type wand geen extra wand
pomp aanwezigFilter pomp inbegrepen (2271L per uur)
afdekzeil aanwezig Afdekzeil
zomerzeil Niet_inbegrepen aanbevolen: zomerzeil
grondzeil aanwezig Grondzeil
ladder aanwezigLadder
onderhoudsset aanwezigOnderhoudset
toebehoren inbegrepen aanwezig Oppervlakte skimmer
 

Deel deze pagina