Zwembad zoeken of ergens zwemmen in Nederland?
 

Intex Easy set zwembad 610 x 366 x 122cm


Intex Easy set zwembad 610 x 366 x 122cm

Intex_easy_set_zwembad_610_366_122_large
Voor veel mensen heeft het rechthoekige zwembad de voorkeur. Dit ovaalgevormde zwembad van Intex geeft u ook de voordelen van een Easy Set Pool. Snel en makkelijk op te zetten, ovaalgevormd en perfect voor de kleinere achtertuin. Bij aankoop van dit type zwembad krijgt u een instructie DVD waarop u onder andere kunt zien hoe u het zwembad op kan zetten.

Intex Easy set zwembad 610 x 366 x 122 cm: opzetten is eenvoudig

Het opzetten van de intex easy set is heel eenvoudig. Het zwembad wordt op de grond gelegd. Zorg ervoor dat er geen scherpe stenen etc onder het zwembad liggen. U kunt ook een stevig grondzeil gebruiken om de bodem van het zwembad te beschermen. De ring aan de bovenzijde wordt opgeblazen. De aan en afvoer worden met een slangenklem aan de water in- en uitgang vastgemaakt. Nu kan het zwembad worden gevuld met water. De wanden van het zembad richten zich nu vanzelf op. De ring aan de bovenzijde geeft extra stevigheid aan de wand.

Intex Easy set zwembad: onderhoud van het zwembad water

Zwembad water raakt snel verontreinigd. Er zijn drie dingen die u kunt doen om langer te genieten van het zwembad water. Toevoegen van chloor en het bewaken van de zuurgraad naast het toepassen van een filterpomp.

Merk Intex zwembad
afmetingen zwembad 732 x 366 x 122 cm
capaciteit zwembad 20465 L
type opbouw zwembad
type wand geen extra wand
pomp aanwezigFilter pomp inbegrepen (5678L per uur)
afdekzeil aanwezig
zomerzeil Niet_inbegrepenaanbevolen: zomerzeil
grondzeil aanwezig
ladder aanwezig Ladder
onderhoudsset aanwezig Onderhoudsset
toebehoren inbegrepen aanwezigDVD met instructies
 

Deel deze pagina