Zwembad zoeken of ergens zwemmen in Nederland?
 

Intex Metal Frame Zwembad 366 cm x 76 cm


Intex Metalen Frame Zwembad 366 cm x 76 cm

 

Intex_metalen_frame_zwembad_366_x_76_large 

Intex Metalen Frame Zwembad 366 cm x 76 cm: sterk en stabiel dankzij robuust frame

Dit Intex metalen frame zwembad is een ruim zwembad dat u veel zwemplezier biedt. Het zwembad is erg sterk en stabiel. De basis voor deze stevigheid ligt in het robuuste metalen frame. Het frame zorgt ervoor dat het zwembad stevig staat en zijn ronde vorm houdt. Het frame is ontwikkeld van gegalvaniseerd staal, waardoor er geen roestvorming ontstaat.

Intex metalen zwembad: lang plezier van uw zwembad door liner van topkwaliteit

Het Intex zwembad bestaat naast het frame uit een topkwaliteit liner (zeil van het zwembad). De wanden van dit Intex metalen zwembad bestaan uit 3 afzonderlijke lagen: 2 lagen duurzaam PVC met tussen deze lagen een gerasterde polyester laag voor extra stevigheid. Aan de buitenzijde van dit frame zwembad loopt ook nog een verstevigingsband, zodat de zwembadwand extra ondersteunt wordt.

Intex metalen frame zwembad: als beste getest!

Het Intex metalen frame zwembad 366 is de grote broer van de door het Algemeen Dagblad als best geteste zwembad; de Intex Metal Frame Pool 305 cm. De Frame Pool 366 biedt u de kwaliteit van de Frame Pool 305, maar dan een maatje groter.

Intex metalen frame zwembad is eenvoudig op te zetten en af te breken

Het in elkaar zetten van het Intex metalen frame zwembad 366 is kinderspel. Na uitpakken heeft u het zwembad binnen 30 minuten klaar staan om te vullen. Bij het zwembad wordt ook een praktische handleiding geleverd. U ontvangt zelfs een DVD met daarop instructies over het in elkaar zetten van het Intex zwembad. In de praktijk gebruikt echter bijna niemand deze DVD omdat het opzetten van het bad erg eenvoudig is. Ook het demonteren van het Intex zwembad 366 gaat eenvoudig. U kunt het zwembad leeg laten lopen in een afvoer, doordat er een tuinslang op aan te sluiten is.

Inhoud verpakking Intex metalen frame zwembad 366

  • Buizenset voor gegalvaniseerd stalen frame
  • Liner (folie)
  • Instructie-DVD
  • Handleiding
  • Reparatiesetje

Exclusief filterpomp, deze dient u los te bestellen. Het zwembad heeft aansluitingen voor een filterpomp in de zijwanden.

Veel gekochte accessoires voor het Intex metalen frame zwembad 366

  • Filterpomp 2271 liter/uur
  • Afdekzeil
  • Grondzeil
  • Zwembad onderhoud starterspakket
  • Ladder


Specificaties Intex metalen frame zwembad

Merk:
Type: Metal Frame Pool
Model: 56996GS

Formaten Intex metalen frame zwembad 366

Inhoud: 6.503 liter (90% gevuld)
Formaat: Ø 366 cm
Hoogte: 76 cm
Formaat verpakking: 87,6 x 28,6 x 34,6 cm
Gewicht verpakking: 25,7 kg

 

Deel deze pagina