Zwembad zoeken of ergens zwemmen in Nederland?
 

Intex Metalen Frame Zwembad 300 cm x 200 cm


Intex Metalen Frame Zwembad 300 cm x 200 cm

 

Intex_metalen_frame_zwembad_300_x_200_large

Intex Metalen Frame Zwembad 300 cm x 200 cm: het meest geliefde zwembad in het Intex assortiment

Dit Intex metalen zwembad is het populairste zwembad binnen het Intex assortiment. Dit Intex Metalen Frame Zwembad is zo geliefd door 2 factoren: het rechthoekige model en de uitstekende kwaliteit van het product.

Intex Rechthoekig zwembad: Optimaal plezier van uw tuinoppervlakte

De rechthoekige frame zwembaden worden steeds populairder. Dit komt doordat u met een rechthoekig zwembad het oppervlak van uw tuin veel effectiever benut. De rechthoekige zwembaden passen in veel meer tuinen dan ronde zwembaden. De smalle zijde van het zwembad bespaart plaats in uw tuin, terwijl de lange zijde volop ruimte voor zwemplezier biedt. Houd er bij de aanschaf van uw zwembad wel rekening meer dat de rechthoekige zwembaden buizen hebben die 30 cm naar buiten staan. Hierdoor neemt dit zwembad in totaal 2,60 cm x 3,60 cm in beslag.

Intex metalen frame zwembad: gewaardeerde en gegarandeerde kwaliteit

De Intex frame zwembaden staan bekend om hun uitstekende kwaliteit. Het Intex Metalen Frame Zwembad 300 cm x 200 cm is hierop geen uitzondering. Het zwembad bestaat uit een metalen frame waar de liner in gehangen wordt. Zowel de liner als het frame zijn extra stevig. De liner van dit Intex zwembad bestaat uit 3 lagen: Een gerasterde polyester binnenlaag met aan beide zijden een dikke en duurzame pvc buitenlaag. Het frame van het zwembad bestaat uit stevige buizen van gegalvaniseerd staal. Deze zijn niet alleen erg sterk en stabiel, maar roesten ook niet. U koopt met dit Intex zwembad een zwembad waar u nog jaren plezier van heeft.

Uw Intex metalen frame zwembad staat binnen 30 minuten klaar om te vullen

Het Intex Metalen Frame Zwembad 300 cm x 200 cm is eenvoudig op te zetten. Spreid het zeil van uw zwembad op de grond, zet het frame in elkaar en bevestig het aan het frame. Dit duurt niet langer dan 30 minuten, waarna u het zwembad met water kunt vullen. Wij adviseren u om uw frame zwembad in de winter af te breken. Het afbreken van deze zwembaden gaat net zo gemakkelijk als het opzetten. Sluit uw tuinslang aan op het leegloop ventiel en uw zwembad loopt leeg in de afvoer. Hierna kunt u het zwembad afbreken en opbergen.

Inhoud verpakking Intex metalen frame zwembad 300 x 200 cm

  • Buizenset voor gegalvaniseerd stalen frame
  • Liner (folie)
  • Instructie-DVD
  • Handleiding
  • Reparatiesetje

Exclusief filterpomp, deze dient u los te bestellen. Het zwembad heeft aansluitingen voor een filterpomp in de zijwanden.

Veel gekochte accessoires voor dit Intex metalen frame zwembad

  • Filterpomp 2271 liter/uur
  • Afdekzeil
  • Grondzeil
  • Zwembad onderhoud starterspakket
  • Ladder


Specificaties Intex metalen frame zwembad 300 x 200 cm

Merk: Intex
Type: Rectangular Frame Pool
Model: 58981

Formaten van het Intex zwembad

Inhoud: 3.834 liter (90% gevuld)
Formaat: 300 x 200 cm
Hoogte: 75 cm
Buitenmaat incl. poten: 361 x 259 cm
Formaat verpakking: 104 x 30 x 26 cm
Gewicht verpakking: 22,6 kg

 

Deel deze pagina