Zwembad zoeken of ergens zwemmen in Nederland?
 

Intex Metalen Frame Zwembad 305 cm x 76 cm


Intex Metalen Frame Zwembad 305 cm x 76 cm

Intex_metalen_frame_zwembad_305_x_76_large

Intex Metalen Frame Zwembad 305 cm x 76 cm: als beste getest door het Algemeen Dagblad

Het Intex Metalen Frame zwembad is een van de meest verkochte zwembaden in Nederland. Daarnaast werd dit zwembad op 2 juli 2011 als beste getest in de kleine zwembadentest van het Algemeen Dagblad. Als u dit Intex zwembad aanschaft, dan koopt u een zwembad dat zijn succes al ruimschoots bewezen heeft. En dat voor een zeer scherpe prijs.

Dit Intex Metalen Frame zwembad: populair door zijn praktische formaat

Het Intex Metalen Frame zwembad 305 is enorm populair door zijn stevige frame en praktische formaat. Het zwembad is groot genoeg om lekker in te zwemmen, maar toch klein genoeg om niet te veel ruimte in uw tuin in te nemen. Dit Intex zwembad heeft een doorsnede van 305 cm en is 76 cm hoog. Er gaan 4.485 liter water in de Intex Frame Pool 305.

Intex Metalen Frame zwembad 305: Stevig en lange levensduur

Dit Intex Metalen Frame zwembad bestaat uit een robuust gegalvaniseerd stalen frame. Het frame zorgt voor stabiliteit en de mooie ronde vorm van het zwembad. De liner van het Intex zwembad is enorm sterk. Het zeil bestaat uit 3 lagen. Aan de buitenzijden zitten 2 lagen duurzaam PVC met daartussen een gerasterde laag. Hierdoor gaat het zwembad extra lang mee. Dit Intex Frame zwembad is een zwembad waar u jaren zwemplezier van heeft.

De Intex frame zwembaden zijn eenvoudige te (de)monteren

Dit zwembad is eenvoudig en snel in elkaar te zetten. U heeft dit Intex Frame zwembad binnen 30 minuten klaar staan om te vullen. Bij aankoop van het zwembad ontvangt u ook een handleiding en DVD waarop u ziet hoe u het zwembad opzet. Het opzetten is echter zo eenvoudig dat de meeste mensen de DVD niet eens nodig hebben. Ook het uit elkaar halen van dit Intex Frame zwembad gaat zeer gemakkelijk. Het zwembad heeft een handig leegloop ventiel, waar u uw tuinslang op kunt aansluiten.

Inhoud verpakking Intex Frame zwembad 305 cm:

  • Buizenset voor gegalvaniseerd stalen frame
  • Liner (folie)
  • Instructie-DVD
  • Handleiding
  • Reparatiesetje

Exclusief filterpomp, deze dient u los te bestellen. Het zwembad heeft aansluitingen voor een filterpomp in de zijwanden.

Veel gekochte accessoires bij deze Intex Frame Pool:

  • Filterpomp 2271 liter/uur
  • Afdekzeil
  • Grondzeil
  • Zwembad onderhoud starterspakket
  • Ladder

Specificaties Intex Metalen frame zwembad

Merk: Intex
Type: Metal Frame zwembad 305
Model: 56997

Formaten Intex Frame zwembad

Inhoud: 4485 liter (90% gevuld)
Formaat: Ø 305 cm
Hoogte: 76 cm
Formaat verpakking: 87,6 x 28,3 x 29,8 cm
Gewicht verpakking: 19,8 kg

 

Deel deze pagina