Zwembad 40-jarig jubileum De Waterlelie: Sinterklaas komt! in
 

zwembad De Waterlelie in Aalsmeer

zwembad

 

40-jarig jubileum De Waterlelie: Sinterklaas komt!

Zwembad De Waterlelie in Aalsmeer
12 november 2014 – Speciaal vanwege het 40-jarig jubileum van het zwembad komt Sinterklaas met zijn Pieten op woensdagmiddag 19 november langs bij Zwembad De Waterlelie. Woensdagmiddag 19 november is het groot feest tijdens het vrij zwemmen. Er wordt namelijk hoog bezoek verwacht! Niemand minder dan Sinterklaas met zijn Pieten komen naar het zwembad! En dat is niet het enige…

Vrijzwemmen tussen 13.45 en 14.45: Sinterklaas!

Het vrijzwemmen tussen 13.45 en 14.45 uur staat geheel in het teken van Sinterklaas. Zo worden er diverse spelletjes en estafettes georganiseerd. Natuurlijk kun je ook meedoen aan de pietengym in het ondiepe bad en klinkt er de hele middag gezellige Sinterklaasmuziek. En de pepernoten ontbreken ook niet!

40-jarig jubileum

Sinterklaas komt met zijn Pieten speciaal naar Zwembad De Waterlelie, vanwege het 40-jarig jubileum! De Sint is niet de hele middag in de zwemzaal, want dat is veel te warm voor de oude man. Daarom loopt hij met zijn Pieten even rond en zit hij verder in de vergaderruimte bij de entree. Daar mogen kinderen ook naar binnen om Sinterklaas een handje te geven, om wat pepernoten te scoren en je kunt er kleurplaten kleuren.

Kleurplaten verkrijgbaar bij receptie

Om alvast in de stemming te komen, zijn er bij de receptie kleurplaten verkrijgbaar. Hiermee kun je een muts maken en deze kun je dan dragen op woensdagmiddag 19 november. Dat vindt Sinterklaas vast heel mooi! Iedereen is welkom deze middag in het zwembad. De entree voor kinderen is €3,95 en voor volwassenen €4,70. Meer informatie vind je op www.esa-aalsmeer.nl of bel 0297-322022.