Zwembad 50 meterbad Hoornse Vaart drie avonden per week geopend in
 

zwembad Hoornse Vaart in Alkmaar

zwembad

 

50 meterbad Hoornse Vaart drie avonden per week geopend

50 meterbad Hoornse Vaart Alkmaar
7 november 2014 – Zwembad de Hoornse Vaart opent haar deuren voor de banenzwemmers op dinsdag-, woensdag- en donderdagavond. Waar voorheen slechts een gedeelte van het bad en tijd beschikbaar was, kan deze avonden nu van 19.00-21.00 uur van de héle lengte van het 50 meterbad gebruik worden gemaakt. Om dit feit onder de aandacht te brengen van de bezoekers wordt in samenwerking met de horeca in de maand november elke week een nieuwe actie georganiseerd.

Geen last meer door het opzetten van de keerwand

Waar voorheen slechts een deel van het zwembad beschikbaar was, of het 50 meterbad niet de hele avond geopend was, is dit nu op dinsdag-, woensdag- en donderdagavond wel het geval. Tijdens deze recreatieve uren wordt de bezoeker tijdens het zwemmen niet meer gestoord door het opzetten van de keerwand. Men kan naar hartenlust zwemmen en gratis gebruik maken van zwemprogramma’s waarmee op een verantwoorde wijze de conditie kan worden opgebouwd.

Leuke acties in de maand november

Gedurende de gehele maand november worden er elke week leuke acties georganiseerd in samenwerking met de horecapartner van de Hoornse Vaart. Kom je op de genoemde avonden en tijden zwemmen dan ontvang je in de week van 10 november een gratis kop warme chocolademelk. In de week van 17 november een gratis gevulde koek bij consumptie, en in de week van 24 november een gratis kop soep. Daarnaast worden diverse andere acties aangeboden.