zwembad De Vrijbuiter in Almere

zwembad

 

Nieuwjaarsdisco de Vrijbuiter Almere

Zwembad De Vrijbuiter in Almere
6 januari 2015 – Op vrijdag 9 januari zullen we 2015 nogmaals inluiden tijdens de nieuwjaarsdisco in zwembad de Vrijbuiter. Het zwembad zal van 19.30 tot 22.00 worden omgetoverd tot zwemdiscotheek en zal de beste van DJ Axel & Bas uit de boxen klinken. Alle kinderen tot en met vijftien jaar uit Almere en omstreken zijn uitgenodigd om hierop te komen zwemmen en dansen. De entree voor de zwemdisco is €7,75 inclusief een hapje en drankje. Tijdens de gehele avond kan je boven en onderwater op de foto bij de fotograaf en de foto’s zijn terug te vinden op www.zwemdisco.com.

Feestje vieren?!?

Valt er iets te vieren, doe dit dan tijdens de zwemdisco voor een spetterend avondje uit! Vanaf 18:30 tot 19:30 uur zal het zwembad speciaal gereserveerd zijn voor de feestjes. Het feestje krijgt dus een speciale VIP-behandeling en mogen al in het zwembad voordat de andere bezoekers komen. De kosten voor dit speciale arrangement bedragen € 13,75 per kind. In deze prijs zit een entreekaartje, patat met saus, snack naar keuze, drankje en een cadeau voor de jarige. Voor reserveringen kunt u contact opnemen met de receptie van zwembad de Vrijbuiter, telefoonnummer 036 – 5371135.

Voorverkoop & ouders

Om lange wachtrijen te voorkomen is het verstandig om alvast kaarten te kopen in de voorverkoop bij de receptie van het zwembad. Op het moment dat je al een kaartje hebt gekocht is het mogelijk om langs de rij te lopen en gelijk te gaan discozwemmen. Let op: Legitimatie verplicht! Als ouder bent u ook van harte welkom in de zwemdiscotheek. Op het moment dat u mee gaat zwemmen betaalt u het zwemdisco tarief. Wilt u vanaf de kant uw kind in de gaten houden dan kan dit vanuit de horeca onder het genot van een hapje en drankje.