Zwembad Nieuwjaarsduik in Zwembad De Meerkamp in
 

zwembad De Meerkamp in Amstelveen

zwembad

 

Nieuwjaarsduik in Zwembad De Meerkamp

Zwembad De Meerkamp in Amstelveen
18 december 2014 – Nog maar even en dan start 2015 alweer. Zwembad De Meerkamp in Amstelveen is al helemaal klaar voor het nieuwe jaar. Hun agenda staat bomvol met leuke activiteiten zodat je fit het nieuwe jaar start!

Duik gratis het nieuwe jaar in

Begin het nieuwe jaar fris door een nieuwjaarsduik te nemen in Zwembad De Meerkamp. Iedereen is 1 januari van 13.00 tot 15.00 uur van harte welkom om mee het nieuwe jaar in te duiken. Doordat de duik in het zwembad wordt gehouden is het ook voor de wat kleinere kinderen leuk om mee te doen. Na afloop kun je genieten van een heerlijke kop gratis erwtensoep. Mee doen aan de nieuwjaarsduik is ook geheel kosteloos. Het belooft weer een gezellige dag te worden dus kom vooral langs!

Sportief afvallen met Eau Zó Slank

Elk jaar is een van de meest voorkomende goede voornemens voor het nieuwe jaar afvallen. Zwembad De Meerkamp biedt een effectief afslankprogramma aan waarmee het nu echt gaat lukken om jouw goede voornemen waar te maken. Tijdens de twaalf-weekse cursus Eau Zó Slank krijg je intensieve begeleiding in het fysieke-, mentale- en emotionele veranderingsproces voor het aanleren van een gezonde levensstijl. Naast het fysieke afslankprogramma zijn er zes seminars met een diëtiste en zes seminars met een lifestyle coach. Daarnaast kun je onbeperkt zwemmen op een tijdstip naar keuze bij De Meerkamp. Je kunt er voor kiezen om baantjes te trekken maar mee doen aan verschillende lessen zoals Aquarobics, Hydrofit, Aquafitness, Thaibox en Conditietraining behoort ook tot de mogelijkheden. Lees hier meer over het afslankprogramma Eau Zó Slank en schrijf je in.

Ladies Night

Voor een gezellige, ontspannen en sportieve avond met je vriendinnen ga je naar de Ladies Night van Zwembad De Meerkamp. Elke tweede dinsdagavond van de maand wordt het golfslagbad speciaal gereserveerd voor de dames. Alle dames zijn deze avond van 19.00 tot 22.00 uur van harte welkom. Je wordt feestelijk ontvangen met een cocktail en lekkere maar gezonde hapjes. Vervolgens kun je ontspannen in het golfslagbad, mee doen aan de workshop Aquarobics en relaxen en bijkletsen in een van de Turkse sauna’s of de bubbelbaden. Kosten voor deze gezellige avond bedragen slechts € 7,- per persoon.

Een mooi 2015!

Kortom; 2015 belooft een gezond, fit en gezellig jaar te worden met Zwembad De Meerkamp!