Zwemles kinderen zwembad Malkander in Apeldoorn
 

zwembad Malkander in Apeldoorn

zwembad

 

Zwemles kinderen

Nederland is een waterrijk land en kinderen spelen graag in en rond het water. Dat kinderen zich weten te redden in het water kan dan ook van levensbelang zijn. Tijdens het Zwem-ABC leren kinderen zich vrij te bewegen en te redden in het water.

Inschrijven vanaf de leeftijd

Zodra uw kind drie jaar is kunt u hem/haar inschrijven bij de zwemschool. Vanaf 4,5 jaar mogen zij dan daadwerkelijk starten met het Nationale Zwem-ABC. Tijdens de lessen staan techniek, bewegen, veiligheid en bovenal plezier centraal. Alle zweminstructeurs leren uw kind op een vertrouwde, veilige en professionele wijze zwemmen.

Drie diploma’s

Het Zwem-ABC bestaat uit drie diploma’s; A, B en C. Tijdens diploma’s A en B leert uw kind wennen aan het water en zich hierin vrij te bewegen. Wie zwemdiploma C op zak heeft kan zich een echte vriend van het water noemen en zichzelf goed redden in moderne zwembaden en bij activiteiten in, op en aan het water. Het advies is dan ook om zowel diploma A, B als C te behalen.

Kom gratis oefenen

Staat uw kind op de wachtlijst voor zwemles of zit hij/zij op zwemles voor diploma A, dan kan uw kind, op vertoon van de Accrespas én onder begeleiding van een betalende ouder, onbeperkt gratis zwemmen bij Aquacentrum Malkander of het Sportfondsenbad tijdens openingstijden van het recreatief – en familiezwemmen. Leerlingen van het B – en C diploma hebben gratis toegang tot het oefenuurtje op zondagochtend in Aquacentrum Malkander.

Afzwemmen of diplomazwemmen

Regelmatig zwemmen kinderen af voor hun A, B of C-diploma. Bekijk de website van het zwembad voor de precieze data van afzwemmen of diplomazwemmen.

Andere kanalen met algemene informatie over zwemlessen: