Zwemles kinderen zwembad Valkenhuizen in Arnhem
 

zwembad Valkenhuizen in Arnhem

zwembad

 

Zwemles kinderen

Vanaf vijf jaar mag je beginnen met ABC-Zwemles. We oefenen in kleine groepen van 9 tot 11 leerlingen. Zo krijgt iedereen voldoende persoonlijke aandacht. Je leert op een snelle en verantwoorde manier alle zwemtechnieken die horen bij de officiële eisen van ABC-Zwemles. Hoe lang dit duurt is natuurlijk afhankelijk van de ontwikkeling van ieder kind. Met het behalen van de diploma’s A en B laat je zien dat je de basisvaardigheden zwemmen onder de knie hebt. Diploma C staat voor Compleet. Hiermee ben je echt helemaal zwemvaardig.

Afzwemmen of diplomazwemmen bij Valkenhuizen in Arnhem

Regelmatig zwemmen kinderen af voor hun A, B of C-diploma. Bekijk de website van het zwembad voor de precieze data van afzwemmen of diplomazwemmen.

Is er een kijkles voor de ouders

Iedere eerste les van de maand is er een kijkles voor ouders. Je bent dan van harte welkom om de vorderingen van je zoon of dochter te bekijken. Tijdens alle andere lessen ben je welkom in het restaurant om het einde van de les af te wachten.

Zwemles inhalen in geval van ziekte of verhindering, kan dat?

Bij ziekte of verhindering is er geen mogelijkheid om de gemiste les(sen) op een ander moment in te halen en vindt er geen restitutie van abonnementsgeld plaats.

Zwemles tijdens vakanties?

Tijdens de schoolvakanties en officiële feestdagen is er geen zwemles.

Andere kanalen met algemene informatie over zwemlessen: