zwembad Sonsbeeck in Breda

zwembad

 

Nieuwjaars Zwemdisco Sonsbeeck Breda

Zwembad Sonsbeeck in Breda
25 januari 2015 – Op zaterdag 31 januari zullen we 2015 nogmaals inluiden tijdens de Nieuwjaars zwemdisco in zwembad Sonsbeeck. Het zwembad zal van 19.00 tot 22.00 worden omgetoverd tot zwemdiscotheek met een spetterende lichtshow. Alle kinderen tot en met twaalf jaar uit Breda en omgeving zijn uitgenodigd om op de muziek van DJ Axel & Bas te komen zwemmen en dansen. De entree voor de zwemdisco is €7,90 inclusief een hapje en drankje. Tijdens de gehele avond kan je boven en onderwater op de foto bij de fotograaf, de foto’s zijn terug te vinden op www.zwemdisco.com.

Feestje vieren?

Valt er iets te vieren, doe dit dan tijdens de zwemdisco voor een spetterend avondje uit! Vanaf 17:30 tot 19:00 uur zal het zwembad speciaal gereserveerd zijn voor de feestjes. Het feestje krijgt dus een speciale VIP-behandeling, jullie mogen al zwemmen en dansen voordat de andere bezoekers komen. De kosten voor dit speciale arrangement bedragen € 15,00 per kind. In deze prijs zit een entreekaartje, muntje voor hapje & drankje, friet met saus, een snack, twee drankjes en een cadeau voor de jarige. Ouders betalen het normale zwemdisco tarief van €7,90. Voor reserveringen kunt u contact opnemen met de receptie van zwembad Sonsbeeck 076 – 5246507 of reserveer online via www.zwemdisco.com. Reserveer op tijd want vol is vol!

Voorverkoop & ouders

Om lange wachtrijen te voorkomen is het verstandig om alvast kaarten te kopen in de voorverkoop bij de receptie van het zwembad. Op het moment dat je al een kaartje hebt gekocht is het mogelijk om langs de rij te lopen en gelijk te gaan discozwemmen. Als ouder bent u ook van harte welkom in de zwemdiscotheek. Op het moment dat u mee gaat zwemmen betaalt u het zwemdisco tarief. Wilt u vanaf de kant uw kind in de gaten houden dan kan dit vanuit de horeca onder het genot van een hapje en drankje.