Zwembad Zwembad de Meer Culemborg behaalt Keurmerk Veilig & Schoon in
 

zwembad Sportfondsenbad De Meer in Culemborg

zwembad

 

Zwembad de Meer Culemborg behaalt Keurmerk Veilig & Schoon

Zwembad De Meer in Culemborg
15 mei 2015 – Op 12 mei heeft Zwembad de MEER Culemborg wederom het Keurmerk Veilig & Schoon ontvangen van Stichting Zwembadkeur. De accommodatie voldoet daarmee aan alle wettelijke eisen en een set aanvullende kwaliteitseisen die de zwembranche belangrijk vindt in het kader van veiligheid en hygiëne.

Betekenis Keurmerk Veilig & Schoon

Met het behalen van het Keurmerk Veilig & Schoon toont het management van zwembad de Meer Culemborg aan dat bedrijfsprocessen ten aanzien van hygiëne en veiligheid goed zijn geregeld en goed worden uitgevoerd door de medewerkers. Voorbeelden van bedrijfsprocessen zijn concrete calamiteitenplannen, toezichtplannen, brandveiligheid, controle horeca, speeltoestellen en legionellaveiligheid.

Over het keurmerk

Wettelijke eisen worden steeds strenger en zwembadbezoekers vinden een veilig en schoon zwembad belangrijk. Keurmerk Veilig & Schoon is een initiatief van de zwembranche, waarbij de branche zelf haar verantwoordelijkheid neemt. De betrouwbaarheid van dit keurmerk is gewaardeerd op 9,4 door ConsuWijzer, het informatieloket voor consumenten van de overheid. Stichting Zwembadkeur is de organisatie achter het keurmerk