Zwembad Discozwemmen bij Sportboulevard Dordrecht in
 

zwembad Sportboulevard Dordrecht in Dordrecht

zwembad

 

Discozwemmen bij Sportboulevard Dordrecht

Sportboulevard in Dordrecht
24 mei 2015 – Op vrijdag 29 mei is het weer tijd voor de Summerdisco in de Sportboulevard Dordrecht. Het zwembad zal van 19.00 uur tot 22.00 uur worden omgetoverd tot zwemdiscotheek met een spetterende lichtshow. Alle kinderen tot en met twaalf jaar uit Dordrecht en omgeving zijn uitgenodigd om op de muziek van DJ Axel & Bas te komen zwemmen en dansen. De entree voor de zwemdisco is €7,95 inclusief een hapje en drankje. Tijdens de gehele avond kan je boven en onderwater op de foto bij de fotograaf en de foto’s zijn terug te vinden op www.zwemdisco.com.

Feestje

Is uw kind jarig of valt er iets te vieren, doe dit dan tijdens de zwemdisco voor een spetterende avond. Vanaf 18:00 tot 19:00 uur zal het zwembad speciaal gereserveerd zijn voor de feestjes. Het feestje krijgt dus een ware VIP-behandeling, voordat alle andere kinderen komen. De kosten voor dit speciale arrangement bedragen € 13,25 per kind. In deze prijs zit een entreekaartje, muntje voor een zakje chips en drinken, patat met saus, een snack naar keuze, een drankje en een cadeau voor de jarige. Voor reserveringen kunt u contact opnemen met de horeca van Sportboulevard Dordrecht via telefoonnummer 078-7111600 of reserveer online via www.zwemdisco.com.

Voorverkoop

Om wachtrijen te voorkomen is het verstandig om alvast kaarten te kopen in de voorverkoop bij de receptie van het zwembad. Op het moment dat je al een kaartje hebt gekocht kan je langs de rij lopen en gelijk gaan discozwemmen.

Ouders

Als ouder bent u ook van harte welkom in de zwemdiscotheek. Op het moment dat u mee gaat zwemmen betaalt u het zwemdisco tarief. Wilt u vanaf de kant uw kind in de gaten houden dan kan dit vanuit de horeca onder het genot van een hapje en drankje.