zwembad De Peppel in Ede

zwembad

 

Zomervakantie in Zwembad de Peppel

Zwembad De Peppel in Ede
27 juni 2015 – Tijdens de zomervakantie heeft Zwembad de Peppel weer een aantal leuke activiteiten op de planning staan. Iedereen die wil kan naast het reguliere zwemmen meedoen aan deze activiteiten.

Maandag 13 juli

Op maandag 13 juli kunnen kinderen glijden over de buikglijbaan. De glijbaan ligt er ook op woensdag 15 juli en vrijdag 17 juli. Op maandag 20 juli, woensdag 22 juli en vrijdag 24 juli liggen de aquabubbles in het buitenbad, hierdoor kan er worden ervaren hoe het is om over water te lopen. Bij slecht weer liggen de aquabubbles in het wedstrijdbad.

3 en 7 augustus

Verder is er op maandag 3 augustus en op vrijdag 7 augustus de activiteit schatduiken. Door het hele zwembad zullen er muntjes verstopt worden op de bodem. Door de muntjes op te duiken en weer in te leveren verdienen de kinderen een leuke verassing. Maar let op: er zijn een beperkt aantal prijzen te verdelen.

Tijden van de activiteiten

Alle activiteiten zijn van 13:00 tot 16:00 uur. Iedereen is welkom en deelname aan de activiteiten is gratis. Wel geldt de reguliere toegangsprijs voor het zwembad. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ariana Hoeben, buurtsportcoach waterrecreatie van Sportservice Ede, via 06 – 46817274, of via ariana.hoeben@sportservice-ede.nl.