Zwembad Zwembad de Eendraght wordt omgetoverd tot zwemdiscotheek in
 

zwembad De Eendraght in Hellevoetsluis

zwembad

 

Zwembad de Eendraght wordt omgetoverd tot zwemdiscotheek

Zwembad De Eendraght in Hellevoetsluis
22 september 2015 – Zwembad de Eendraght zal op zaterdag 3 oktober voor het eerst worden omgetoverd tot zwemdiscotheek.
Van 19.00 tot 21.30 zullen DJ Axel en DJ Bas de laatste hits uit de boxen laten komen. Alle kinderen tot en met 15 jaar uit Hellevoetsluis en omstreken zijn uitgenodigd om er een groot feest van te komen maken.

Op de foto

De entree voor de zwemdisco is €7,50 inclusief een hapje en drankje. Tijdens de avond kan je boven en onderwater op de foto bij de fotograaf, deze foto’s zijn terug te vinden op www.zwemdisco.com. “Is uw kind jarig of valt er iets te vieren, doe dit dat tijdens de zwemdisco voor een spetterend avondje uit. Om lange wachtrijen te voorkomen is het verstandig om alvast kaarten te kopen in de voorverkoop bij de receptie van het zwembad. Op het moment dat je al een kaartje hebt gekocht is het mogelijk om langs de rij te lopen en gelijk te gaan discozwemmen”, meldt Zwemdisco.

Volwassenen

Ouders zijn ook van harte welkom in de zwemdiscotheek. Volwassenen betalen €4,95 als ze ook willen zwemmen. Vanaf de kant een oogje in het zeil houden kan ook vanuit de horeca onder het genot van een hapje en drankje.