Zwembad Zwembad Het Elderink klaar voor een spetterend seizoen in
 

zwembad Het Elderink in Hengelo

zwembad

 

Zwembad Het Elderink klaar voor een spetterend seizoen

Zwembad Het Elderink in Hengelo
20 maart 2015 – Over een paar weken is het weer zover. Vanaf zaterdag 25 april opent Zwembad Het Elderink voor de vijftigste keer haar deuren!
De voorverkoop van de abonnementen is, online, gestart en duurt tot 25 april. Daarnaast wordt de kassa op het zwembad een aantal avonden geopend, zodat u uw abonnement direct kunt laten maken. Of u nu baantjes wil trekken, genieten van op en om het water of van de maar liefst 60 meter lange glijbaan? Het kan allemaal bij zwembad Het Elderink! Op ons gezellige, vernieuwde, terras staat de koffie altijd voor u klaar. Ook dit jaar is het weer mogelijk om uw kind zwemles te laten volgen. Wij werken volgens het Zwem-ABC van de Nationale Raad Zwemdiploma’s. Het inschrijfformulier vindt u op ons website, onder zwemles. Kom gerust eens een kijkje nemen!

Duurzaamheid en innovatie staan centraal

De afgelopen maanden is er hard gewerkt om het zwembad toekomstbestendig te maken! Een aanpak waarbij duurzaamheid en innovatie hoog in het vaandel staan. Er zijn aanpassingen aan het terrein gedaan, de glijbaan is klaar! De technische installatie is aangepakt en ook het familiebad is geheel gerenoveerd! Dit alles is mogelijk gemaakt door de medewerking van vele lokale en regionale bedrijven! Maar ook door de tomeloze inzet van vele vrijwilligers uit Hengelo en omgeving! De stichting heeft tot doel om iedereen te laten genieten van het zwembad. Maar moet daarbij wel letten op de kosten en de inzet van personeel en vrijwilligers. Dit jaar zijn de openingstijden daarop aangepast. Als er goede argumenten komen om de openingstijden weer aan te passen dan hoort u dat zeker!

Donateur worden?

Bent u nog geen donateur of wilt u zich aanmelden als vrijwilliger? Gaat u dan naar de website en meldt u direct aan. Alle hulp is welkom. Graag tot 25 april a.s.!