Zwembad Twentebad past tarieven minimaal aan in
 

zwembad Twente Bad in Hengelo

zwembad

 

Twentebad past tarieven minimaal aan

Zwemabd Twentebad in Hengelo
12 december 2014 – Voor veruit de meeste gebruikers van het zwembad goed nieuws. Een los entreekaartje, de gezinskaart en de maandabonnementen van het Twentebad worden in 2015 niet duurder. Met dit voorstel aan de raad wil het college zwemmen betaalbaar houden voor de inwoners. De raad moet nog beslissen. De afgelopen jaren heeft de keuze voor minimale tariefsaanpassingen succesvol geleid tot meer inkomsten door meer bezoek. De verwachting is dat dit in 2015 niet anders is.
Lessen

groepslessen wel iets duurder

Groepslessen worden wel iets (0,10 tot 0,50 cent) duurder bij losse deelname. De vrije deelname aan groepslessen blijft wel gewoon mogelijk. Dit in tegenstelling tot bij veel andere baden. Zwemles wordt via incasso niet duurder. Alle andere vormen van betalen (contant/PIN/acceptgiro) worden 0,50 cent per les hoger. De losse kosten rond de zwemles (inschrijven, startpakket en 3x diplomazwemmen) worden nu in twee keer verrekend in plaats van zes keer. Dit geeft niet alleen meer gemak voor ouders, maar scheelt ook administratiekosten en daardoor is dit zelfs goedkoper in 2015.

Hengelo Sport

Schoolzwemmen via Hengelo Sport wordt ook niet duurder voor de Hengelose basisscholen in schooljaar 2015-2016. Dat geldt ook voor alle andere activiteiten van Hengelo Sport. Alle Hengelose basisscholen doen in schooljaar 2014-2015 mee aan schoolzwemmen.