Zwembad Glow in the Dark zwemdisco de Lieberg in
 

zwembad De Lieberg in Hilversum

zwembad

 

Glow in the Dark zwemdisco de Lieberg

Zwembad De Lieberg in Hilversum
De eerste zwemdisco in zwembad de Lieberg was een groot feest en erg gezellig. Op zaterdag 8 november is het tijd voor glow in the dark zwemdisco in zwembad de Lieberg. Het zwembad zal van 19.00 tot 21.30 worden omgetoverd tot zwemdiscotheek met een spetterende lichtshow. Alle kinderen tot en met twaalf jaar uit Hilversum en omgeving zijn uitgenodigd om op de muziek van DJ Axel & Bas te komen zwemmen en dansen.. De entree voor de zwemdisco is €7,50 inclusief een hapje, drankje en glow stick. Tijdens de gehele avond kan je boven en onderwater op de foto bij de fotograaf, deze foto’s zijn terug te vinden op www.zwemdisco.com.

Feestjes, voorverkoop en ouders

Is uw kind jarig of valt er iets te vieren, doe dit dat tijdens de zwemdisco voor een spetterend avondje uit. Om lange wachtrijen te voorkomen is het verstandig om alvast kaarten te kopen in de voorverkoop bij de receptie van het zwembad. Op het moment dat je al een kaartje hebt gekocht is het mogelijk om langs de rij te lopen en gelijk te gaan discozwemmen.

Ouders ook welkom

Als ouder bent u ook van harte welkom in de zwemdiscotheek. Op het moment dat u mee gaat zwemmen betaalt u het zwemdisco tarief. Wilt u vanaf de kant uw kind in de gaten houden dan kan dit vanuit de horeca onder het genot van een hapje en drankje.