Zwembad 3 sporten in 9 weken met de Sport Carrousel in
 

zwembad De Venne in Hippolytushoef

zwembad

 

3 sporten in 9 weken met de Sport Carrousel

Zwembad De Venne in Hyppolitushoef
4 januari 2015 – Sportcentrum Hippogym, Zwembad de Venne en Sport Nu Westerland hebben een gezamenlijk programma opgezet van Clubjoy Yoga, Aquarobic/Aquajogging en Loop je Fit.

Waarom deze Sport Carrousel?

We leven in een tijd van druk druk druk, willen graag zoveel mogelijk leuke dingen doen, willen gezond en fit blijven en willen ons het liefst niet binden, is gebleken uit eerder onderzoek van Sportdorp Hippo. Met de Sport Carrousel en de combinatie van 3 sporten hebben we alles in 1! Er is variatie in de sport, variatie in de locatie én er is een bijzonder goede balans tussen inspanning en ontspanning. Het hoofd gaat leeg door de klanken van de muziek óf door het fluiten van de vogeltjes en de spieren worden op veel verschillende manieren gebruikt waardoor we ons weer sterk en fit gaan voelen. Na 9 weken is er de keus om te stoppen, door te gaan met dezelfde carrousel óf misschien wel in te schrijven voor een nieuwe carrousel met weer nieuwe sporten. Kortom, de Sport Carrousel houdt je fit, geeft je variatie en vrijheid!

Wat houden de sporten in…

* Bij Clubjoy Yoga hebben de Yoga oefeningen als doel het sterker en langer maken van de spieren terwijl het je toch een ontspannen gevoel geeft en nieuwe energie.
* Aquarobic en Aquajogging is een combinatie van oefeningen in diep en ondiep water. Op muziek worden naast veel beenoefeningen ook alle andere spieren optimaal gebruikt.
* Loop je Fit houdt in, wandelen in de frisse lucht met tempowisselingen en oefeningen voor het soepel en sterk maken van de spieren en de opbouw van een betere conditie.

Inschrijven?

Het inschrijfformulier en meer informatie vindt je op: www.sport-nu.nl/sport-carrousel

Waar en wanneer en kosten?

Start: donderdag 15 januari 2015
Tijd: 09.30-10.30 uur
Kosten: slechts 45,- voor 9 lessen (door een gedeeltelijke bijdrage van Sportdorp Hippo)