Zwembad 39e editie Katwijkse Zwem4daagse in Aquamar in
 

zwembad Aquamar in Katwijk

zwembad

 

39e editie Katwijkse Zwem4daagse in Aquamar

Zwembad Aquamar in Katwijk
29 juni 2015 – Het zwembad Aquamar organiseert dit jaar voor de 39e keer de Nationale Zwem4daagse. Dit sportieve evenement vindt plaats van maandag 29 juni t/m vrijdag3 juli 2015.

Inschrijven

Inschrijven voor de Zwem4daagse kan vanaf maandag 15 juni t/m dinsdag 30 juni, dagelijks bij de receptie van zwembad Aquamar. Het inschrijfformulier is tevens te downloaden vanaf onze website. Een reguliere deelnamekaart kost €8,30 per persoon. Tijdens de voorverkoop kost een deelnamekaart €6,30 per persoon. De voorverkoop loopt tot en met vrijdag 26 juni 2015.

Individueel deelnemen

Je kunt individueel deelnemen aan dit evenement, maar het is ook leuk om met je gezin, familie of vrienden en vriendinnen mee te doen! Meedoen aan de Nationale Zwem4daagse betekent 4 dagen een afstand van 500 meter zwemmen in het 50-meter sportbad van Aquamar. Kinderen tot 12 jaar mogen 250 meter zwemmen. De starttijd is tussen 18.30 uur en 20.30 uur. Vrijdag is de vaste zwemdag in verband met de medaille-uitreiking en de overige drie zwemdagen zijn vrij naar keuze. Omdat Sportbedrijf Katwijk en Zwembad Aquamar het sport- en verenigingsleven willen stimuleren geven we verschillende verenigingen, clubs en verenigingen de kans om zich tijdens dit evenement te presenteren. Verschillende partijen zullen zichzelf tijdens de Zwem4Daagse van hun beste kant laten zien door middel van een demonstratie.

Ook een modelbotenshow

Op dinsdag 30 juni zal de Wassenaarse Modelbouwvereniging vanaf 19.30 uur een modelbotenshow geven in ons buitenbad en geeft dansvereniging DWS een spetterende demonstratie. Op woensdag 1 juli is duikvereniging Dive Post vanaf 18.00 uur aanwezig met een informatiestand. Op donderdag 2 juli organiseert Come4Sports vanaf 19.00 uur verschillende sportieve spelletjes voor kinderen in het buitenbad. Op vrijdagavond wordt de week afgesloten met DJ’s en muziek van Mega Sound Noordwijk. Er is die avond ook gelegenheid een bloemetje te kopen voor de deelnemers van de Zwem4Daagse bij een stand van De Bloemenkoning uit Wassenaar.