Zwembad Start nieuwbouw zwembad De Fluit in
 

zwembad De Fluit in Leidschendam

zwembad

 

Start nieuwbouw zwembad De Fluit

Zwembad De Fluit Leidschendam
5 februari 2015 – De nieuwbouw van het zwembad de Fluit is begonnen! Dat werd gevierd met het slaan van de officiële eerste paal op dinsdag 3 februari, 16.00 uur, te Leidschendam door een enthousiaste gebruiker van het zwembad onder het toeziend oog van wethouder Frank Rozenberg. De ontvangst was om 15.45 uur op de begane grond van de groen oranje bouwkeet aan de Prinsensingel. De ‘eerste’ paal werd vervolgens geslagen. Volgens de projectleider was deze paal eerder al aangemerkt als de officiële eerste paal, omdat er al veel heipalen in de grond zijn verdwenen.

Meerdere baden en een waterspeeltuin!

Met de bouw van het nieuwe zwembad biedt de gemeente haar inwoners een prachtige locatie aan om te sporten en te bewegen, in het hart van Leidschendam. Er komt een wedstrijdbad, een doelgroepenbad en een peuter-/kleuterbad binnen en een waterspeeltuin buiten. Er komt geen buitenbad. Bij de nieuwbouw is veel aandacht voor duurzame maatregelen, zoals isolatie en installaties met een hoog rendement om energie te besparen. Gebruikers van het huidige binnenbad kunnen tijdens de nieuwbouw gewoon blijven zwemmen.

Begin 2016: open

BAM is eerder met de nieuwbouw gestart. Als alles volgens de planning verloopt, dan kan het nieuwe zwembad De Fluit begin 2016 haar deuren openen.