zwembad De Waterkanten in Lisse

zwembad

 

Zwemmen in De Waterkanten tijdens de feestdagen in trek

Zwembad De Waterkanten in Lisse11
4 mei 2015 – Voor alle thuisblijvers die niet naar zonnige oorden willen of kunnen, is bij wijze van proef zwembad De Waterkanten tijdens de feestdagen opengesteld.
Sinds 23 maart jongstleden is Sportcentrum De Waterkanten in Lisse in gebruik. In De Waterkanten is het, in tegenstelling tot het oude zwembad De Lis, mogelijk om tijdens de feestdagen te komen zwemmen. Fred van Trigt, directeur van Sportfondsen Lisse, vertelt dat er veel bezoekers komen en er bovendien veel verzoeken binnenkomen om op bijzondere (feest)dagen te kunnen zwemmen. “Nu het nieuwe zwembad geopend is, hebben wij hier ons rooster op aangepast. Het blijft natuurlijk altijd afwachten of er daadwerkelijk extra bezoekers komen zwemmen, maar een nieuwe situatie geeft nieuwe kansen en mogelijkheden.”

Extra veel zwemmers

Van Trigt laat verder weten dat De Waterkanten tot dusverre in de meivakantie veel extra zwemmers trekt en ook op tweede paasdag en Bevrijdingsdag was het zwembad redelijk gevuld. “Na Hemelvaartsdag (14 mei) en 2e Pinksterdag (25 mei) maken we een tussenbalans op en bekijken we of we volgend jaar ook opengaan met de feestdagen.” In de meivakantie van 4 mei t/m 15 mei is er op doordeweekse dagen extra vrij zwemmen.