Zwembad Actie Voedselbank in Leeghwaterbad in
 

zwembad Leeghwaterbad in Purmerend

zwembad

 

Actie Voedselbank in Leeghwaterbad

Voedselbank In Leeghwaterbad
14 december 2014 – Als maatschappelijk ondernemende organisatie wil Spurd deze maand graag iets doen voor de Voedselbank. En dan met name voor hun cliënten die afhankelijk zijn van voedselpakketten. Bezoekers van het Leeghwaterbad hebben daarom donderdag 18 december gratis toegang in ruil voor houdbare levensmiddelen. Donderdag 18 december kan men met houdbare levensmiddelen betalen voor zwemmen van 10.00 uur en 15.30 uur in de beschikbare baden. Wie dan niet kan en toch houdbare levensmiddelen wil schenken kan dat vanaf vandaag, zondag 14 december, tot en met woensdag 17 december naar het zwembad brengen. Men krijgt in die periode overigens geen gratis toegangsbewijs voor recreatief zwemmen.

250 huishoudens krijgen een voedselpakket

Elke week ontvangen ongeveer 250 huishoudens een voedselpakket van de Voedselbank Purmerend. Vorig jaar waren dat er ruim tweehonderd. Donderdag 18 december zijn vrijwilligers van de Voedselbank in de hal van het Leeghwaterbad aanwezig om de houdbare levensmiddelen in ontvangst te nemen. De Voedselbank is te helpen met bijvoorbeeld rijst, spaghetti, macaroni; kruidenmix voor pasta/rijst; blik/pot soep, vlees, vis, groente; koffie, thee; oliebollenmix; zonnebloem- en olijfolie; ontbijtgranen; aardappelpuree en hagelslag. Een uitvoeriger lijst van mogelijke en noodzakelijke producten staat op de website van Spurd.

Meer informatie

Voor nadere informatie over het werk van de Voedselbank is er www.purmerendsevoedselbank.nl of bel met tel. 06-1474 9121.