Zwembad 3 Oktober Sport- & Speldag voor mensen met een beperking in
 

zwembad De Roerdomp in Roermond

zwembad

 

3 Oktober Sport- & Speldag voor mensen met een beperking

Zwembad De Roerdomp in Roermond
22 september 2015 – Op zaterdag 3 oktober a.s. vindt een Sport- & Speldag plaats in de Jo Gerrishal voor iedereen met een beperking. Om 13.00 uur is de officiële opening en de toegang is gratis. Na de opening verzorgen verschillende Roermondse sportverenigingen en Basissport Limburg een activiteitenprogramma, waaraan iedereen kan meedoen. Naast dit aanbod zijn er tal van nevenactiviteiten waaraan zowel deelnemers als broertjes/zusjes mogen deelnemen. Zo is er een springkussen en een knutselhoek en kan de liefhebber een kort ritje te paard maken. Ook zijn er gedurende de dag verschillende optredens. Al deze activiteiten vinden plaats in en rondom de Jo Gerrishal.

Programma

Van 14.00 tot 15.00 uur is een zwembadactiviteit gepland. Deze activiteit vindt plaats in het 25-meterbad van zwembad De Roerdomp. Het zwembad ligt op loopafstand van de Jo Gerrishal. Omstreeks 16.00 uur komt het actieve gedeelte ten einde en start de feestelijke afsluiting. Deze vindt plaats in de Jo Gerrishal. Om alvast een tipje van de sluier op te lichten; de volgende artiesten geven verspreid over dag acte de prѐsence: Marleen Mols, Yvette Nesselaar, Patrick Roger, Britt Eberson en Die Spatzl!

Organisatie van de dag

De dag wordt georganiseerd door PSW Vrije Tijd, OZO Doe Ik Mee, Basissport Limburg, Iedereen Kan Sporten, Stichting Downsyndroom Limburg on Tour, Stichting Gehandicapten Platform Roermond en Sportservice Roermond. Uiteraard mag u deze mooie dag niet missen! Voor meer informatie, vragen en/of aanmeldingen kunt u contact opnemen met: paulineschrooten@roermond.nl / 06-30202582. Let op; er is een beperkt aantal plaatsen voor de zwembadactiviteit! We zien u graag op zaterdag 3 oktober a.s.!