zwembad Zuid in Schiedam

zwembad

 

Paasactiviteit in zwembad Zuid

Zwemabd Zuid in Schiedam
20 maart 2015 – Zondag 29 maart staat Zwembad Zuid in het teken van Pasen. Familiezwemmen en het zoeken naar Paaseieren gaan van 10.15 uur tot 13.00 uur hand in hand. Wie vindt het Gouden, Zilveren of Bronzen Paasei?
Vrienden van Zwembad Zuid en medewerkers van Optisport willen voor ouders/verzorgers en hun kinderen, en kinderen van de basisschool t.m 12 jaar( kinderen zonder zwemdiploma alleen onder begeleiding) er een leuke dag van maken. Ze verstoppen binnen en bij goed weer buiten Paaseieren, waartussen het Gouden ei. Wie gaat hem vinden en verdient een prijs. Het bad gaat om 10 uur open. Om 10.15 uur begint het programma. Eerst eieren zoeken. Daarna vrij zwemmen. Om ca 11.30 uur onderbroken door het drinken van een gratis glaasje fris. Van 12.45 – 13.00 uur kunnen ze op de foto met Zwemfiguur ZED. Daarna de prijsuitreiking aan de vinders van het Gouden, Zilveren of Bronzen ei. De kinderen ontvangen voordat ze huiswaarts keren nog een klein Paaspresentje. Voor dit Paasgebeuren geldt voor de entree een gereduceerd tarief € 2,50 per persoon.

De reeks Vrienden-initiatieven

Deze Paasactiviteit is de eerste in de reeks van Vrienden-initiatieven, waarbij nauw wordt samengewerkt met Optisport. De volgende zwemactiviteiten zijn gepland op dinsdag 7 juli, buitenspeeldag voor groep 7. Van maandag 17 tot vrijdag 21 augustus wordt de Zwemvierdaagse gehouden. Op deze wijze wil het bestuur van de Vriendenstichting ouders en kinderen bewust maken dat zwemmen, recreatieve sport en spelactiviteiten goed samengaan en te combineren zijn.