zwembad Kruijffbad in Steenderen

zwembad

 

Zwemabonnement Steenderen biedt korting voor speelfilm Ventoux

Buitenbad-Burgemeester-Kruijffbad-in-Steenderen5
7 mei 2015 – De Nederlandse speelfilm Ventoux verschijnt vanaf Hemelvaartsdag in alle Nederlandse bioscopen. Het Burg. Kruijffbad in Steenderen was het decor van een opname voor deze speelfilm. Bioscoop Cinemajestic in Zutphen en zwembad Steenderen zijn samen een ludieke actie gestart om iedereen de kans te geven hun eigen zwembad op het grote doek te bekijken. Op vertoon van het zwemabonnement van Burg. Kruijffbad krijgen bioscoopbezoekers korting op zaterdag 16 mei om 16.15 uur bij Cinemajestic in Zutphen.

Ventoux-wielershirt of gesigneerd boek

Het zwembad verloot tijdens de filmmiddag onder alle bioscoop-bezoekers met zwemabonnement een heus Ventoux-wielershirt van Jan Janssen Individual Bikes. Dit is de ‘echte’ Jan Janssen, die ooit als eerste Nederlander de Tour de France won! Verder valt er deze middag het boek ‘Ventoux’, gesigneerd door auteur Bert Wagendorp zelf, en nog een Ventoux-zadelhoesje en Ventoux-bidon te winnen.

Grote namen in film Ventoux

Kasper van Kooten, Wilfried de Jong, Leopold Witte, Wim Opbrouck en Abbey Hoes zijn enkele grote namen in de cast. Ventoux vertelt het verhaal van vier mannen, vrienden van weleer, die op hun racefiets de Mont Ventoux beklimmen, zoals ze dat 30 jaar geleden ook deden. En ze doen wat mannen zo goed kunnen: loodzware ernst en slap ouwehoeren moeiteloos afwisselen. Totdat hun jeugdvriendin, de prachtige Laura, die inmiddels in het buitenland woont, zich meldt en de ‘spoken’ uit het verleden zich aandienen.
Reserveren: http://www.cinemajestic.nl/movies/122/ventoux