zwembad De Waterdam in Volendam

zwembad

 

Gratis informatieavond ‘gezonde voeding’

Zwembad-De-Waterdam_Volendam
1 maart 2015 – Op dinsdagavond 3 maart organiseert Diëtistenpraktijk Health & Lifestyle in samenwerking met Zwembad de Waterdam een voorlichting over gezonde voeding. Op dinsdagavond 3 maart organiseert Diëtistenpraktijk Health & Lifestyle in samenwerking met Zwembad de Waterdam een voorlichting over gezonde voeding. Tijdens deze avond krijgt u kosteloos een leuke en interactieve voorlichting met als thema ‘gezond gewicht’ onder het genot van een gezonde versnapering. Ook zal de nodige informatie worden gedeeld over de samenwerking tussen Diëtistenpraktijk Health & Lifestyle en Zwembad de Waterdam en wat beide partijen u te bieden hebben. Aan het einde van de avond krijgt u daarnaast een leuke en gratis goodiebag mee!

Aaanvang bijeenkomst

De bijeenkomst begint om 19.30 uur, zal plaatsvinden in de nieuwe koele bezoekersruimte van de Waterdam en zal ongeveer een uur duren, dit uiteraard afhankelijk van de opkomst en interactie.

Hoe op te geven?

Wilt u deelnemen? geef dan uw naam en telefoonnummer door bij de receptie van Zwembad de Waterdam of via mail via info@dietistenpraktijkhealthlifestyle.nl of telefoon: 06-13619712.