zwembad Het Wedde in Voorschoten

zwembad

 

’s Nachts zwemmen in Het Wedde, Voorschoten

Zwembad Het Wedde is in de nacht van 25 op 26 oktober enkele uren open voor de eerste Wintertijd Challenge voor Spieren voor Spieren. In de nacht van 25 op 26 oktober, als de klok een uur wordt teruggezet van zomertijd naar wintertijd, wordt vanaf 2.00 uur de Wintertijd Challenge gehouden om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het onderzoek naar spierziekten. Diverse Sportfondsenaccommodaties, zo ook zwembad Het Wedde, stellen hun zwembad en personeel geheel belangeloos beschikbaar voor de organisatie van een sportief evenement.
wintertijdchallenge

Geen andere zwemactiviteiten

Van 2.00 tot 2.00 uur (eigenlijk dus 03.00 uur) zijn er enkele sportieve activiteiten zoals Aquajoggen, AquaBootcamp, Aquaspinning en banen zwemmen. Het gaat de deelnemers eigenlijk geen tijd kosten. Zij beginnen om 2.00 uur en zodra de sportieve daden zijn verricht, wordt de klok teruggedraaid naar 2.00 uur.

Opbrengsten naar Spieren voor Spieren

De opbrengsten van alle donaties gaan rechtstreeks naar Spieren voor Spieren. Het personeel van zwembad Het Wedde denkt dat er in Voorschoten een bedrag van 5000 euro haalbaar zou moeten zijn. Inmiddels hebben diverse deelnemers en enkele teams zich reeds aangemeld en zorgen zij er met elkaar voor dat er reeds een bedrag van ruim 1600 euro is gedoneerd. Ook volleybalvereniging Gemini Kangeroes ondersteunt deze actie en is druk bezig met het ophalen van een donatie onder haar leden en deelname aan deze activiteit.

Na de inspanning: tas met versnaperingen en verrassingen

Deelnemers ontvangen na hun sportieve inspanning een tas met enkele versnaperingen en verrassingen. Plaatselijke middenstanders die deze actie een warm hart toedragen, kunnen contact opnemen met zwembad Het Wedde.