zwembad De Heuvelrand in Voorthuizen

zwembad

 

Gratis zwemmen in zwembad De Heuvelrand

Zwembad De heuvelrand
27 november 2014 – Dinsdag 2 december opent zwembad De Heuvelrand haar deuren om drie weken lang proef te draaien. In deze gehele proefperiode is het aanbod van activiteiten nog beperkt. Belangstellenden kunnen gratis deelnemen aan diverse activiteiten op geselecteerde tijden. Wie in december gratis wil kennismaken met zwemmen in zwembad De Heuvelrand in Voorthuizen, schrijft nu in voor bepaalde activiteiten of haalt vrijkaartjes op bij de Jumbo supermarkt in Voorthuizen. Inschrijven of het ophalen van kaartjes is noodzakelijk omdat het aantal plaatsen beperkt is en de veiligheid van alle bezoekers gewaarborgd moet zijn. Vol = vol en op=op!

Kijken is mogelijk indien uitverkocht

Mocht een activiteit vol zijn en de vrijkaartjes dus op zijn, dan kan men niet deelnemen aan deze activiteit, maar is men wel van harte welkom om te komen kijken bij deze activiteit vanuit de zwembadhal.
Voor sommige activiteiten is het noodzakelijk om telefonisch aan te melden. Opgeven voor de activiteiten in de tweede proefweek van 10 tot en met 12 december kan door te bellen naar (0342) 413046 (zwembad Veluwehal).

Vrijkaartjes bij de Jumbo supermarkt

Bij de servicebalie van de Jumbo supermarkt in Voorthuizen zijn vrijkaartjes af te halen voor recreatief zwemmen op geselecteerde tijden. Het recreatief zwemmen in de ochtend en avond bestaat uit banen zwemmen, in de middag op woensdag 10 december is spelmateriaal voor de kinderen in het bad aanwezig. Alleen volwassenen kunnen vrijkaartjes afhalen bij de servicebalie. Per activiteit kunnen vijf vrijkaartjes per gezin opgehaald worden.