zwembad De Heuvelrand in Voorthuizen

zwembad

 

Zwembad De Heuvelrand officieel geopend

Zwembad De Heuvelrand
22 december 2014 – Het nieuwe zwembad De Heuvelrand in Voorthuizen is zaterdagmiddag officieel geopend door wethouder Hans van Daalen. Hij knipte een lint door, dat gespannen was voor de toegangsdeuren naar het zwembad. Gelijk daarop werden de tijdelijk geblindeerde ramen naar het zwembad vrijgemaakt en zette het orkest van Crescendo uit Voorthuizen een spetterend openingsnummer in.
Nadat het publiek het zwembad was binnengelopen, waren er drie openingsspeeches door wethouder Van Daalen, Slangen + Koenis Architecten en Plaatselijk Belang Voorthuizen), waarna er een openingsact volgde van enkele schoonzwemsters.

Na proefdraaien nu officieel open

Het nieuwe Zwembad De Heuvelrand in Voorthuizen is klaar. De afgelopen periode is er door velen hard gewerkt om dit prachtige zwembad te realiseren. Na een aantal weken proefdraaien, is Zwembad De Heuvelrand nu officieel geopend. Na een spetterend openingsfeest voor de jeugd was er ’s avonds nog een gezellig openingsfeest in het zwembad voor de jeugd tot 14 jaar. Kinderen konden heerlijk plonzen en er lagen leuke speelmaterialen in het zwembad. Ouders van kinderen konden voor dit feest vrijkaartjes afhalen.

Feestweek

Na de officiële opening is er een feestweek met tal van zwemactiviteiten voor diverse doelgroepen. Vrijkaartjes waren voor deze activiteiten beschikbaar.