zwembad Het Baken in Zeewolde

zwembad

 

Het Baken bestaat 25 jaar: gratis zwemmen op 16 september

Zwembad Het Baken in Zeewolde
9 september 2015 – Gratis zwemmen voor 225 kinderen op 16 september a.s. Dit jaar bestaat Sportcomplex Het Baken 25 jaar. In januari 1990 opende Het Baken zijn deuren voor de eerste keer. Inmiddels hebben al heel veel kinderen hun zwemdiploma in Het Baken mogen halen en weten ook de volwassenzwemmers hun weg te vinden naar het zwembad.

Een feestje!

Om het 25 jarig bestaan te vieren zal woensdag 16 september in het teken staan van een feestje.
225 kinderen mogen gratis zwemmen. Dit is voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar en het gratis zwemmen is van 13.00 uur tot 15.30 uur.
Wethouder van Sport, Rein Zijlstra zal de middag openen. De gratis kaartjes zijn vanaf woensdag 9 september tijdens openingstijden door de kinderen bij de receptie af te halen.

Voor het krijgen van een gratis kaartje gelden wel een paar voorwaarden:

Kinderen van 6 tot 7 jaar moeten in het bezit zijn van A en B diploma.
Kinderen van 7 tot en met 12 jaar moeten minimaal A diploma hebben.
per kind wordt er één kaartje weggegeven. Het is dus niet mogelijk om extra kaartjes mee te nemen voor broers, zussen, vriendjes en vriendinnetjes.

Tevens krijgt iedere betalende klant van het zwembad van woensdag 16 september tot en met dinsdag 22 september een bon voor een gratis consumptie.
De leskinderen worden getrackteerd op limonade en chips, de aquasporten worden ook niet vergeten en de kinderen van het discozwemmen krijgen op vrijdag 18 september ook wat lekkers.

Kortom voor iedereen is er een feestelijke verrassing.