Zwembadverhalen

Zwembadverhalen
1 maart 2015 – (Zwembad) Verhalenavond in De Tibbe in Sappemeer. In De Tibbe in Sappemeer wordt maandag 9 maart een Verhalenavond gehouden. De projectgroep ‘Zwembadverhalen’ en Historische Vereniging Hoogezand-Sappemeer en omstreken nodigt mensen uit een uitvoering te bedenken en te presenteren. Alles kan en mag zolang het maar geïnspireerd is op de woorden ‘Zwemmen’ en ‘Water’. Het gaat om korte acts – een gesproken verhaal, foto’s of film – van maximaal 10 minuten.

Zwembadverhalen

In totaal staan 6 Verhalenavonden gepland. Deze vormen de basis voor de locatievoorstelling ‘Zwembadverhalen’. Deze voorstelling wordt van 4 tot en met 12 juli meermalen opgevoerd bij het voormalige buitenbad van de Scharlakenhof in Haren.

Van wie komt zwembadverhalen.nl?

‘Zwembadverhalen’ is een initiatief van historicus/ filmmaker Anne van Slageren. Hij werd gegrepen door de restanten van het oude buiten zwembad van het Scharlakenhof in Haren.

Aanmelden

Belangstellenden kunnen zich aanmelden via www.zwembadverhalen.nl. De Verhalenavond in De Tibbe in Sappemeer begint om 20.00 uur (inloop: 19.30 uur).

 

Deel deze pagina