Top 10 van April (minimaal 3 Klantbeoordelingen)

  1. Zwemschool Silvester Zwemschool | Zoetermeer(3)9.7
  2. Zwemschool Silvester Zwemschool | Den Haag(11)8.6
  3. Zwemschool Midden | Vianen(6)8.3
 

Kies waar je zwemles wilt volgen en bekijk de aanbieders. Zoeken op:

of
of

1. Zoek op basis van postcode, plaatsnaam of aanbieder

Zoek gemakkelijk een zwembad, zwemschool of zwemvereniging door een postcode of plaatsnaam of naam van een zwemaanbieder in te voeren. Vrijwel alle zwemaanbieders kunt u vinden, u kunt dan altijd zwemlessen voor uw kind bij u in de buurt vinden.

2. Kies welke zwemlessen je wilt vergelijken

In deze stap krijg je een overzicht van alle zwembaden, zwemverenigingen of zwemscholen die zwemlessen aanbieden. Bekijk hier bijvoorbeeld vanaf welke leeftijd uw kind kan inschrijven en vanaf welke leeftijd hij/zij kan deelnemen. U vindt hier ook een overzicht van de kosten van de zwemlessen van een aanbieder. U heeft dan een goed beeld per aanbieder wat de kosten voor een A-diploma zijn.

3. Vergelijk de zwemlessen en maak je keuze

Mocht u de zwemles aanbieder hebben gevonden die het beste bij uw wensen past, dan kunt u zich direct gaan aanmelden voor deze zwemlessen!

 

De beste zwemles aanbieder van 2016: Zwemschool van Tongeren, locatie Heerlen. Klantcijfer 8,4 en 529 Beoordelingen.

Zwemles-vergelijken.nl heeft Zwemschool van Tongeren met locatie Heerlen als beste zwemles aanbieder van Nederland over 2016 benoemd. Medio 2014 is het voor bezoekers van nederlandsezwembaden.nl/zwemles-vergelijken mogelijk om Klantscores te plaatsen bij de zwemles aanbieders. De benoeming van 'Beste zwemles aanbieder' is tot stand gekomen door zwemles aanbieders met een minimaal aantal beoordelingen mee te nemen in de verkiezing. Na de drempel van het aantal beoordelingen is gekeken wie de hoogste Klantscore had. Dit was Zwemschool van Tongeren met een Klantcijfer van 8,4. En dit op basis van 529 beoordelingen!

                  Vraag 1 zwemles-vergelijken: Voor iedereen die jullie nog niet kent: Wie zijn jullie en hoe lang bestaan jullie en wat zijn jullie zwemlocaties?
Zwemschool van Tongeren is een familiebedrijf, opgericht in 1990. Wij werken met een jong, gedreven team dat een passie heeft voor lesgeven. Zwemschool van Tongeren verzorgt zwemonderwijs op 2 locaties, in Heerlen en Hoensbroek.
Vraag 2 zwemles-vergelijken: Wat maakt jullie onderscheidend ten opzichte van de andere aanbieders?
Zwemschool van Tongeren is een zwemschool waar het belang van de persoon voorop staat. Elk kind is uniek in zijn/haar aanleg en mogelijkheden. Door zowel de kinderen als ook de ouders te leren kennen en een open communicatie met ouders te onderhouden, kunnen we onze manier van lesgeven op de persoon afstemmen. Kwaliteit van lesgeven, veiligheid en plezier in en om het water staan centraal en door middel van rust, regelmaat en structuur creëren wij een veilige en prettige omgeving om te leren zwemmen.
Vraag 3 zwemles-vergelijken: Hoe kijken jullie terug op 2016?
2016 was een ontzettend druk en uitdagend jaar. We hebben er van genoten.
Vraag 4 zwemles-vergelijken: Wat voor bijzondere dingen doen jullie allemaal bij zwemles voor kinderen zodat jullie uiteindelijk de ‘Beste zwemlesaanbieder 2016′ zijn geworden?
Wij doen in onze ogen niet veel bijzondere dingen, maar "als je lang genoeg gewoon blijft....". Open communicatie vinden wij ontzettend belangrijk. Zowel met de kinderen als met de ouders. We zien de waarde van elk kind en benaderen de kinderen op de manier die zij prettig vinden.
Vraag 5 zwemles-vergelijken: Welke vernieuwende dingen gaan jullie introduceren op het gebied van zwemlessen voor 2017?
-
Vraag 6 zwemles-vergelijken: Willen jullie verder nog iets kwijt?
Heel veel dank aan onze klanten die deze prachtige Award voor ons mogelijk hebben gemaakt.