Top 10 van Maart (minimaal 3 Klantbeoordelingen)

  1. Zwemschool Silvester Zwemschool | Voorschoten(6)9.8
  2. Zwemschool Uniek | Goes(9)9.8
  3. Zwemschool Silvester Zwemschool | Zoetermeer(14)9.1
  4. Zwemvereniging Deurnese Watervrienden | Deurne(3)8.3
  5. Zwemschool Silvester Zwemschool | Den Haag(25)7.7
  1. Zwemschool Midden | Vianen(6)7.3
  2. Omnium | Goes (4)3
  3. Zwembad Vliegende Vaart | Terneuzen (9)2.2
  4. Zwemschool Kikkersprong | Eindhoven(3)2
 

Kies waar je zwemles wilt volgen en bekijk de aanbieders. Zoeken op:

of
of

1. Zoek op basis van postcode, plaatsnaam of aanbieder

Zoek gemakkelijk een zwembad, zwemschool of zwemvereniging door een postcode of plaatsnaam of naam van een zwemaanbieder in te voeren. Vrijwel alle zwemaanbieders kunt u vinden, u kunt dan altijd zwemlessen voor uw kind bij u in de buurt vinden.

2. Kies welke zwemlessen je wilt vergelijken

In deze stap krijg je een overzicht van alle zwembaden, zwemverenigingen of zwemscholen die zwemlessen aanbieden. Bekijk hier bijvoorbeeld vanaf welke leeftijd uw kind kan inschrijven en vanaf welke leeftijd hij/zij kan deelnemen. U vindt hier ook een overzicht van de kosten van de zwemlessen van een aanbieder. U heeft dan een goed beeld per aanbieder wat de kosten voor een A-diploma zijn.

3. Vergelijk de zwemlessen en maak je keuze

Mocht u de zwemles aanbieder hebben gevonden die het beste bij uw wensen past, dan kunt u zich direct gaan aanmelden voor deze zwemlessen!

 

De beste zwemles aanbieder van 2016: Zwemschool van Tongeren, locatie Heerlen. Klantcijfer 8,4 en 529 Beoordelingen.

Zwemles-vergelijken.nl heeft Zwemschool van Tongeren met locatie Heerlen als beste zwemles aanbieder van Nederland over 2016 benoemd. Medio 2014 is het voor bezoekers van zwemles-vergelijken.nl mogelijk om Klantscores te plaatsen bij de zwemles aanbieders. De benoeming van 'Beste zwemles aanbieder' is tot stand gekomen door zwemles aanbieders met een minimaal aantal beoordelingen mee te nemen in de verkiezing. Na de drempel van het aantal beoordelingen is gekeken wie de hoogste Klantscore had. Dit was Zwemschool van Tongeren met een Klantcijfer van 8,4. En dit op basis van 529 beoordelingen!

                  Vraag 1 zwemles-vergelijken: Voor iedereen die jullie nog niet kent: Wie zijn jullie en hoe lang bestaan jullie en wat zijn jullie zwemlocaties? Vraag 2 zwemles-vergelijken: Wat maakt jullie onderscheidend ten opzichte van de andere aanbieders? Vraag 3 zwemles-vergelijken: Hoe kijken jullie terug op 2016? Vraag 4 zwemles-vergelijken: Wat voor bijzondere dingen doen jullie allemaal bij zwemles voor kinderen zodat jullie uiteindelijk de ‘Beste zwemlesaanbieder 2016′ zijn geworden? Vraag 5 zwemles-vergelijken: Welke vernieuwende dingen gaan jullie introduceren op het gebied van zwemlessen voor 2017? Vraag 6 zwemles-vergelijken: Willen jullie verder nog iets kwijt?