Naar overzicht

Laco sportcentrum Veghel

 

Ziet u onjuiste gegevens? Klik hier

Laco sportcentrum Veghel

Laco sportcentrum Veghel heeft een gevarieerd aanbod van zwem-, fitness- en ontspanningsactiviteiten voor alle leeftijden. Met het fraaie overdekte zwembad, het moderne fitnesscentrum en het gezellige sportcafé biedt Laco sportcentrum Veghel voor elk wat wils. Voor fanatieke recordbrekers én voor enthousiaste pleziersporters

Voor elk wat wils in Veghel

Wij bieden iedereen de gelegenheid op een deskundige en gezellige manier te sporten. Met de ClubJoy lesprogramma’s bieden wij eenvoudige en effectieve work-outs. Bij ons vind je de ideale mix van inspanning en ontspanning. Bij Laco sportcentrum Veghel werken professionele sportinstructeurs. En waar nodig zetten wij specialisten in. Laco sportcentrum Veghel biedt een gevarieerd aanbod van zwem-, fitness- en recreatieactiviteiten voor alle leeftijden voor inwoners van: Veghel, Zijtaart, Eerde, Erp, Boerdonk, Loosbroek, Heeswijk-Dinther, Vorstenbosch, Uden, Schijndel, Wijbosch en omgeving.

Eigentijdse aanpak

Zo hebben wij een uitgekiend zwemles-plan: het Laco Zwem ABC voor kleuters vanaf 4 jaar. Laco sportcentrum Veghel heeft een online leerlingvolgsysteem waarmee je de vorderingen en prestaties van je kind optimaal kan volgen. Maar ook voor baby’s hebben wij een uniek zwemprogramma ontwikkeld: Laco Knuffelzwemmen. Op aparte tijden kunnen senioren en mensen die om medische gronden gaan sporten, meedoen aan speciaal voor hen ontwikkelde programma’s. Steeds stemmen wij onze activiteiten af op de leeftijd en mogelijkheden van onze bezoekers.

Zwemles Veghel – Laco Zwem ABC

Leren zwemmen is niet alleen leuk, maar ook afwisselend, spannend en veilig. Al spelenderwijs leiden we kinderen in het zwembad op voor het zwemdiploma ABC bij Laco sportcentrum Veghel

In 10 stappen naar het ABC – diploma

Samen met hun vriend Krokobill leren kinderen vanaf vier jaar zwemmen. Op een leuke afwisselende en spannende manier. Veiligheid en kwaliteit staan daarbij voorop. De zwemlessen bij Laco sportcentrum Veghel voldoen aan de kwaliteitseisen van het Nationaal Platform Zwembaden/NRZ. De zwemlessen zijn altijd onder begeleiding van professionele en enthousiaste zweminstructeurs. Onze ervaring leert dat regelmaat van zwemles erg belangrijk is voor kinderen. Om te voorkomen dat het niveau van je kind achteruit gaat en de zwembewegingen die hij of zij nog niet helemaal beheerst in een vakantieperiode verkeerd aanleert, gaan de zwemlessen (m.u.v. feestdagen) altijd door. Er doen maximaal 12 kinderen mee aan de reguliere zwemlesgroepen bij Laco.

Vele extraatjes

Elke keer als ze een stapje verder komen, verdienen de kinderen een krokobillie. Die plakken ze op hun eigen krokobillie opplakbord. De kinderen kunnen zo zelf bijhouden hoe ver ze zijn. Bovendien krijgen ze voor elke stap een kadootje. Op deze manier blijven de kinderen gemotiveerd. En bij het diplomazwemmen ontvangen ze niet alleen een diploma, maar ook een echte medaille. Dat maakt leren zwemmen bij Laco sportcentrum Veghel nog leuker.

Laco sportcentrum Veghel
Vlas en Graan 101
5461 KL
Veghel
Brabant
0413-367600
http://www.laco.eu/veghel
veghel@laco.eu

De voordelen van Laco:

  • Leren zwemmen volgens het 10-stappenplan met beloningssysteem
  • Gratis zwempakje met drijfmiddelen
  • Ruimte voor contact met de zweminstructeur voor en na de les
  • Volg de vorderingen van je kind online
  • Elk jaar zwemmen bij Laco duizenden kinderen succesvol af
  • Zwemles bij Laco biedt de zekerheid van professionele zweminstructeurs met jaren ervaring. We voldoen aan de kwaliteitseisen van het Nationaal Platform Zwembaden/NRZ, het kennisinstituut voor de zwembranche in Nederland
*Kosten diploma zijn de kosten van het diplomapakket. Dit pakket bestaat uit: extra diplomatraining, proefzwemmen, diplomzwemmen, diploma met medaille en vignet.

Schematisch weergegeven kun je met je kind of baby of peuter meedoen aan de volgende zwemlessen:
1) Ouder en kind zwemmen
Babyzwemmen (van 6 weken tot 18 maanden)
Peuterzwemmen of Guppyzwemmen (van 18 maanden tot en met 2,5 jaar)
Puppyzwemmen (2,5 jaar tot 4 jaar)
Diplomazwemmen (vanaf 4 jaar)

2) Diplomazwemmen via het Zwem ABC (vanaf 4 jaar)

Er zijn twee methoden van zwemles geven, dit verschilt per bad, met drijfmiddelen of zonder drijfmiddelen. Te behalen diploma’s zijn:
Zwemdiploma A
Zwemdiploma B
Zwemdiploma C
Meer informatie over het Zwem ABC in het algemeen

3) Na het Zwem ABC

Als je kind de zwemdiploma’s A, B en C heeft behaald is het goed om te blijven zwemmen. Na het zwem ABC zijn er de volgende mogelijkheden: