Naar overzicht

Laco sportcentrum Vught

 

Ziet u onjuiste gegevens? Klik hier

Laco sportcentrum Vught

Laco sportcentrum Vught heeft een gevarieerd aanbod van zwem-, fitness- en ontspanningsactiviteiten voor alle leeftijden. Dit multifunctionele sportcentrum heeft onder andere een zwembad, fitnesscentrum met airco, afslankstudio, sauna en Turks stoombad, zonnebank, sportcafé, fysiotherapie, schoonheidssalon, kegelbanen en ruime parkeergelegenheid

Voor elk wat wils in Vught

Met het fraaie overdekte zwembad, het moderne fitnesscentrum en het gezellige sportcafé biedt sportcentrum Ouwerkerk voor elk wat wils. Voor fanatieke recordbrekers én voor enthousiaste pleziersporters. Wij bieden iedereen de gelegenheid op een deskundige en gezellige manier te sporten. Met de ClubJoy lesprogramma’s bieden wij eenvoudige en effectieve work-outs. Bij ons vind je de ideale mix van inspanning en ontspanning. Laco sportcentrum Vught biedt een gevarieerd aanbod van zwem-, fitness- en recreatieactiviteiten voor alle leeftijden voor inwoners van: Vught, Helvoirt, Cromvoirt, St. Michielsgestel, Esch, Haaren, Liempde, Boxtel, Den Bosch en omgeving.

Eigentijdse aanpak

Bij Laco sportcentrum Vught werken professionele sportinstructeurs. En waar nodig zetten wij specialisten in. Wij houden van een eigentijdse aanpak. Zo hebben wij een uitgekiend zwemles-plan: het Laco Zwem ABC voor kleuters vanaf 4 jaar. Sportcentrum Ouwerkerk heeft een online leerlingvolgsysteem waarmee je de vorderingen en prestaties van je kind optimaal kan volgen. Maar ook voor baby’s hebben wij een uniek zwemprogramma ontwikkeld: Laco Knuffelzwemmen. Met Laco Slimmer hebben wij een programma om verantwoord af te slanken. Op aparte tijden kunnen senioren en mensen die om medische gronden gaan sporten, meedoen aan speciaal voor hen ontwikkelde programma’s. De jeugdige zwemmer kan zich uitleven bij het discozwemmen. Steeds stemmen wij onze activiteiten af op de leeftijd en mogelijkheden van onze bezoekers.

Zwemles Vught – Laco Zwem ABC

Leren zwemmen is niet alleen leuk, maar ook afwisselend, spannend en veilig. Al spelenderwijs leiden we kinderen in het zwembad op voor het zwemdiploma ABC bij Laco sportcentrum Vught

In 10 stappen naar het ABC – diploma

Samen met hun vriend Krokobill leren kinderen vanaf 4 jaar zwemmen. Op een leuke afwisselende en spannende manier. Veiligheid en kwaliteit staan daarbij voorop. De zwemlessen bij Laco sportcentrum Vught voldoen aan de kwaliteitseisen van het Nationaal Platform Zwembaden/NRZ. De zwemlessen zijn altijd onder begeleiding van professionele en enthousiaste zweminstructeurs. Onze ervaring leert dat regelmaat van zwemles erg belangrijk is voor kinderen. Om te voorkomen dat het niveau van je kind achteruit gaat en de zwembewegingen die hij of zij nog niet helemaal beheerst in een vakantieperiode verkeerd aanleert, gaan de zwemlessen (m.u.v. feestdagen) altijd door. Er doen maximaal 12 kinderen mee aan de reguliere zwemlesgroepen bij Laco.

Vele extraatjes

Elke keer als ze een stapje verder komen, verdienen de kinderen een krokobillie. Die plakken ze op hun eigen krokobillie opplakbord. De kinderen kunnen zo zelf bijhouden hoe ver ze zijn. Bovendien krijgen ze voor elke stap een kadootje. Op deze manier blijven de kinderen gemotiveerd. En bij het diplomazwemmen ontvangen ze niet alleen een diploma, maar ook een echte medaille. Dat maakt leren zwemmen bij Laco sportcentrum Vught nog leuker.

Laco sportcentrum Vught
Maarten Trompstraat 32
5262 VM
Vught
Brabant
0495 - 537170
http://www.laco.eu/vught
vught@laco.eu

De voordelen van Laco:

 • Leren zwemmen volgens het 10-stappenplan met beloningssysteem
 • Gratis zwempakje met drijfmiddelen
 • Ruimte voor contact met de zweminstructeur voor en na de les
 • Volg de vorderingen van je kind online
 • Elk jaar zwemmen bij Laco duizenden kinderen succesvol af
 • Zwemles bij Laco biedt de zekerheid van professionele zweminstructeurs met jaren ervaring. We voldoen aan de kwaliteitseisen van het Nationaal Platform Zwembaden/NRZ, het kennisinstituut voor de zwembranche in Nederland
*Kosten diploma zijn de kosten van het diplomapakket. Dit pakket bestaat uit: extra diplomatraining, proefzwemmen, diplomzwemmen, diploma met medaille en vignet.

Schematisch weergegeven kun je met je kind of baby of peuter meedoen aan de volgende zwemlessen:
1) Ouder en kind zwemmen
Babyzwemmen (van 6 weken tot 18 maanden)
Peuterzwemmen of Guppyzwemmen (van 18 maanden tot en met 2,5 jaar)
Puppyzwemmen (2,5 jaar tot 4 jaar)
Diplomazwemmen (vanaf 4 jaar)

2) Diplomazwemmen via het Zwem ABC (vanaf 4 jaar)

Er zijn twee methoden van zwemles geven, dit verschilt per bad, met drijfmiddelen of zonder drijfmiddelen. Te behalen diploma’s zijn:
Zwemdiploma A
Zwemdiploma B
Zwemdiploma C
Meer informatie over het Zwem ABC in het algemeen

3) Na het Zwem ABC

Als je kind de zwemdiploma’s A, B en C heeft behaald is het goed om te blijven zwemmen. Na het zwem ABC zijn er de volgende mogelijkheden:

Algemeen Klantcijfer

9,0 op basis van 1 beoordelingen

Communicatiemogelijkheden8,0 (1)
Kwaliteit zweminstructeurs9,0 (1)
Lengte van de wachtlijst9,0 (1)
Prijs/kwaliteits verhouding9,0 (1)
Groepsgrootte7,0 (1)
Frequentie zwemles9,0 (1)


Zwemles in de buurt van Vught

Zwembad Afstand Score

Kenmerken aanbieder

Binnenbad, Zwembad

Zwemles methode

LACO Zwem ABC
Max grootte groep 12
Inschrijven vanaf leeftijd 3 jaar
Deelname vanaf leeftijd 4 jaar

Wachtlijst

Nee

Duur van een zwemles

60 minuten

Kijken bij les mogelijk

Kosten diploma

€ 30,00

Inschrijfgeld

€ 27,50

Gebruik zwempas

Ja, gratis

Voorzwemmen (intakeles)

?

Proefzwemles

Ja, zie opmerkingen

Betalen voor kluisjes

?

Kosten zwemles per klokuur

€ 10,62

Gem. aantal uren tot A-diploma

49

Gem. kosten voor A-diploma

€ 577,88

Gem. aantal uren tot B-diploma

7

Gem. kosten voor B-diploma

€ 104,34

Gem. aantal uren tot C-diploma

5

Gem. kosten voor C-diploma

€ 83,10
Overige De voordelen van Laco:
 • Leren zwemmen volgens het 10-stappenplan met beloningssysteem
 • Gratis zwempakje met drijfmiddelen
 • Ruimte voor contact met de zweminstructeur voor en na de les
 • Volg de vorderingen van je kind online
 • Elk jaar zwemmen bij Laco duizenden kinderen succesvol af
 • Zwemles bij Laco biedt de zekerheid van professionele zweminstructeurs met jaren ervaring. We voldoen aan de kwaliteitseisen van het Nationaal Platform Zwembaden/NRZ, het kennisinstituut voor de zwembranche in Nederland
*Kosten diploma zijn de kosten van het diplomapakket. Dit pakket bestaat uit: extra diplomatraining, proefzwemmen, diplomzwemmen, diploma met medaille en vignet.
Nu aanmelden voor zwemles? Nu inschrijven zwemles

Heeft u opmerkingen of een reactie voor deze zwemlesaanbieder, laat dan hier uw reactie achter. Dit geeft andere mensen die hun kind ook willen aanmelden bij deze zwemlesaanbieder nog meer inzicht. U heeft namelijk al ervaring met deze zwemlesaanbieder!

Heeft u leuke foto's of videos van uw kind die bij deze zwemlesaanbieder zwemlessen volgt? Bijvoorbeeld van de diploma-uitreiking? Graag willen wij deze voor u plaatsen, u kunt deze mailen naar contact@nederlandsezwembaden.nl. Mocht u grote bestanden willen mailen naar contact@nederlandsezwembaden.nl, dan kunt u dit het beste doen via www.wetransfer.com. 
Naar overzicht

Ziet u onjuiste gegevens? Klik hier


Naar overzicht

Gebruik zwempas

Bij sommige zwembaden is het verplicht om ook een zwembadpas aan te schaffen indien uk kind zwemlessen gaat volgen. Bij sommige zwembaden betaalt u een borg voor deze zwembadpas, bij andere zwembaden moet u deze pas eenmalig ‘ kopen’ .

Wachtlijst

Bij veel zwemaanbieders is er een wachtlijst, en kan uw kind niet direct beginnen met zwemlessen. Informeer hierover altijd bij de betreffende zwemaanbieder over de actuele wachtlijst! Het kan natuurlijk zijn dat de wachtlijst in een bepaalde periode van het jaar even is verdwenen.

Duur van een zwemles

Hier wordt aangegeven hoe lang een zwemles duurt bij een zwemlesaanbieder. Dit varieert per zwemlesaanbieder, varierend van 30 minuten tot 1 uur meestal. Zwemlesaanbieders die werken met een 30/35 minuten zwemles bieden vaak zwemlessen aan voor 2x per week.

Kijken bij les mogelijk

Hier wordt aangegeven of het mogelijk is om bij een reguliere zwemles te kijken.

Kosten diploma

Diplomakosten zijn bijvoorbeeld kosten voor het diploma zelf, wellicht een tas die uw kind krijgt, of een medaille of de ballonnen.

Inschrijfgeld

Inschrijfkosten zijn vaak de administratieve kosten.

Voorzwemmen (intakeles)

Voorzwemmen is van toepassing wanneer uw kind al ergens anders op zwemles zit / heeft gezeten en u wilt bij een andere zwemlesaanbieder verder gaan. Meestal zijn aan voorzwemmen kosten aan verbonden, is wel eenmalig.

Proefzwemles

Bij sommige zwembaden gaat een kind voorafgaand aan het diplomazwemmen proefzwemmen. Met het proefzwemmen wordt vastgesteld dat hij/zij een bepaalde vaardigheid bezit. Na een geslaagde proefzwemles, heeft uw kind dan te vaardigheden om het A-diploma bij het diploma zwemmen te behalen. Zijn vaak eenmalige kosten aan verbonden.

Betalen voor kluisjes

Het is handig om te weten als u moet betalen voor kluisjes. Soms kan dit echt betalen zijn, soms kan dit ook een borg zijn.

Kosten zwemles per klokuur

Hier wordt uitgegaan van de kosten van een klokuur voor een zwemles! Indien een zwemlesaanbieder bijvoorbeeld 30 minuten zwemles geeft, wordt dit 30 minuten tarief omgerekend naar een uur-tarief. Hierdoor zijn alle tarieven van de zwemlesaanbieders goed met elkaar te vergelijken. Bij zwemverenigingen betaal je contributie per jaar. De kosten per zwemles (klokuur) worden dan berekend met de formule: contributie/gemiddeld aantal klokuren voor afzwemmen.

Gem. aantal uren tot A-diploma

Bij het aantal klokuren om het A-diploma wordt uitgegaan van het landelijk GEMIDDELD aantal van 42 KLOKUREN (klokuur is een zwemles van 60 minuten). Let wel dat het voor ieder kind anders is, of hij/zij al wel of niet eerder heeft gezwommen, hoe de motoriek is etc etc. Indien er in deze kolom dus 42 klokuren staat, dan hebben we geen andere data van deze zwemlesaanbieder ontvangen en gaan we uit van het landelijk gemiddelde. Mocht hier een ander getal staan, dan is dit getal afkomstig van deze zwemlesaanbieder. Ook dit aantal klokuren is dan een gemiddelde van die zwemlesaanbieder. Bedenk dus goed dat dit per kind behoorlijk kan verschillen!

Gem. kosten voor A-diploma

Deze kolom omvat een som van alle kosten, gebaseerd op gemiddelden! Bedenk dus dat u met uw kind meer of minder kosten kan kwijt zijn dan hier wordt getoond. We gaan uit van gemiddelden. Maar het geeft u wel enigszins inzicht. De totale kosten zijn een opsomming van de kolommen die ervoor staan:
inschrijfgeld+diplomakosten+(kosten per zwemles*aantal klokuren)

Gem. aantal uren tot B-diploma

Bij het aantal klokuren om het A-diploma wordt uitgegaan van het landelijk GEMIDDELD aantal van 12 KLOKUREN (klokuur is een zwemles van 60 minuten). Let wel dat het voor ieder kind anders is, of hij/zij al wel of niet eerder heeft gezwommen, hoe de motoriek is etc etc. Indien er in deze kolom dus 12 klokuren staat, dan hebben we geen andere data van deze zwemlesaanbieder ontvangen en gaan we uit van het landelijk gemiddelde. Mocht hier een ander getal staan, dan is dit getal afkomstig van deze zwemlesaanbieder. Ook dit aantal klokuren is dan een gemiddelde van die zwemlesaanbieder. Bedenk dus goed dat dit per kind behoorlijk kan verschillen!

Gem. kosten voor B-diploma

Deze kolom omvat een som van alle kosten, gebaseerd op gemiddelden! Bedenk dus dat u met uw kind meer of minder kosten kan kwijt zijn dan hier wordt getoond. We gaan uit van gemiddelden. Maar het geeft u wel enigszins inzicht. De totale kosten zijn een opsomming van:
Diplomakosten+(kosten per zwemles*aantal klokuren)

Gem. aantal uren tot C-diploma

Bij het aantal klokuren om het A-diploma wordt uitgegaan van het landelijk GEMIDDELD aantal van 12 KLOKUREN (klokuur is een zwemles van 60 minuten). Let wel dat het voor ieder kind anders is, of hij/zij al wel of niet eerder heeft gezwommen, hoe de motoriek is etc etc. Indien er in deze kolom dus 12 klokuren staat, dan hebben we geen andere data van deze zwemlesaanbieder ontvangen en gaan we uit van het landelijk gemiddelde. Mocht hier een ander getal staan, dan is dit getal afkomstig van deze zwemlesaanbieder. Ook dit aantal klokuren is dan een gemiddelde van die zwemlesaanbieder. Bedenk dus goed dat dit per kind behoorlijk kan verschillen!

Gem. kosten voor C-diploma

Deze kolom omvat een som van alle kosten, gebaseerd op gemiddelden! Bedenk dus dat u met uw kind meer of minder kosten kan kwijt zijn dan hier wordt getoond. We gaan uit van gemiddelden. Maar het geeft u wel enigszins inzicht. De totale kosten zijn een opsomming van:
Diplomakosten+(kosten per zwemles*aantal klokuren)