Naar overzicht

Onda!

 

Ziet u onjuiste gegevens? Klik hier

Onda!

Logo Onda

Wie of wat is ONDA!?

ONDA! is opgericht door Jolanda; open, eerlijk, betrokken, enthousiast, empathisch, sportief, gelukkig getrouwd en moeder van 2 tieners; 1 zoon; scholier, maar vooral zéér levenslustig DJ, behept met ADHD en 1 dochter, dyslectische danseres, zangeres en musicalster in de dop?! Ervaringsdeskundige dus. Ik ben gediplomeerd zweminstructrice, uiteraard ook in het bezit van de benodigde diploma’s en heb jarenlang zwemles gegeven in een regulier zwembad. Daar heb ik gemerkt dat er ook kinderen zijn die niet gebaat zijn bij de “gewone” één keer per week zwemlessen; die deze lessen zelfs ervaren als bedreigend en “boven hun kunnen” en die daardoor erg ontdaan raken.
Dat er kinderen zijn die niet mee kunnen in grote groepen. Die speciaal, bijzonder en mooi zijn maar misschien wel een andere aanpak verdienen. Ook deze kinderen wil ik positieve succeservaringen meegeven, zelfredzaam maken en bovenal leren dat zwemmen leuk is!

Zwemlessen op maat aanbieden

Als gediplomeerd en gecertificeerd aquasport-instructeur ga ik uit van opgedane vakkennis en –kunde om mensen te helpen. Door mijn ervaring met het opzetten en geven van scholingen kan ik les op maat aanbieden, gericht op de praktijk. Door het volgen van congressen, workshops, het bijhouden van de laatste (wetenschappelijke) inzichten en het volgen van de nieuwste trends, kan ik zowel de zwembadmanager als de aquasport-instructeur adviseren. Als Freelance aquasport-instructeur verzorg ik diverse groepslessen in zwembaden.

Zwemlessen voor kinderen met èn zonder medische indicatie:

Water en golven roepen natuurlijk beelden op; water is in beweging, water daagt uit tot spelen. Maar water kan ook gevaarlijk zijn, dus is het belangrijk dat kinderen zich thuis voelen in water, zonder angst zichzelf in veiligheid kunnen brengen. Nog mooier is het als kinderen plezier hebben in het bewegen in water, als ze kunnen zwemmen.
Voordat je zo ver bent dat je jezelf als een vis in het water voelt –moet je ervaring in dat water opdoen. Je moet leren; leren loslaten en leren vertrouwen. En daar zorgt ONDA! voor! Professioneel en met passie, persoonlijk en met plezier!

Zwemles in Beek: ONDA biedt:

  • ZwemABC lessen, snelcursus ABC en Zwemlessen op Maat in zeer kleine groepjes, Duolessen en Privélessen.
  • Zwemlessen in een rustige, veilige omgeving met gebruikmaking van de speciaal ontwikkelde drijfpakken van EasySwim.
  • Speelse, op het individu afgestemde lesmethodiek met behulp van materialen, zoals pictogrammen en stuurkaarten.
  • Lessen afgestemd op de doelen van uw kind. Door middel van een intake gesprek zullen we gezamenlijk de specifieke doelen afgestemd op uw kind bepalen. Uiteraard worden deze doelen regelmatig met u geëvalueerd en besproken.
  • Lessen waarbij ouders aanwezig kunnen zijn en waarbij de mogelijkheid bestaat dat ook ouders samen met hun kinderen en de instructeur mee het water ingaan.
  • Contact en samenwerking met andere leerkrachten, therapeuten of begeleiders van uw kind. Dit uiteraard alleen na overleg met u.
  • Geduld en positieve aandacht. ONDA! gaat er vanuit dat kinderen dingen niet uit onwil doen maar eerder uit onmacht. Als kinderen ongewenst gedrag vertonen, kun je dat ook zien als hulpvraag. Daar speelt ONDA! op in, waarbij vertrouwen in het kind en uitgaan van kansen en mogelijkheden centraal staat.
  • Een gratis proefles. Na deze les kunt u bepalen of u wel of niet door wilt gaan met de zwemlessen bij ONDA!.

Locatie van de zwemlessen

Zwembad Vakantiepark De Byvanck in Beek
De zwemlessen worden gegeven in het zwembad van van Vakantiepark De Byvanck te Beek. Het park is met de auto eenvoudig te bereiken. Ook vanuit Arnhem (A12) en Doetinchem (A18) binnen 20 minuten. Bovendien beschikt het vakantiepark over voldoende ruime parkeerplaatsen. Dit 72 m2 grote, rustige en overzichtelijke zwembad ligt vooraan op het vakantiepark en is goed bereikbaar, ook voor mensen die afhankelijk zijn van een rolstoel. De temperatuur van het water is rond 32graden. De hygiëne van het zwembad is uitstekend en het zwembad wordt met de grootste zorg onderhouden. Tijdens de zwemlessen is het bad niet geopend voor de gasten van het park maar uitsluitend voor ONDA!.

Onda!
Melkweg 2
7037 CN
Beek
Gelderland
+31 6 45182337
http://www.onda.training/
info@onda.training

ONDA! is gespecialiseerd in zwemlessen op maat, voor kinderen met een bijzonder talent of eigenschap (ASS, AD(H)D, Down, lichamelijke en/of geestelijke beperking)

Schematisch weergegeven kun je met je kind of baby of peuter meedoen aan de volgende zwemlessen:
1) Ouder en kind zwemmen
Babyzwemmen (van 6 weken tot 18 maanden)
Peuterzwemmen of Guppyzwemmen (van 18 maanden tot en met 2,5 jaar)
Puppyzwemmen (2,5 jaar tot 4 jaar)
Diplomazwemmen (vanaf 4 jaar)

2) Diplomazwemmen via het Zwem ABC (vanaf 4 jaar)

Er zijn twee methoden van zwemles geven, dit verschilt per bad, met drijfmiddelen of zonder drijfmiddelen. Te behalen diploma’s zijn:
Zwemdiploma A
Zwemdiploma B
Zwemdiploma C
Meer informatie over het Zwem ABC in het algemeen

3) Na het Zwem ABC

Als je kind de zwemdiploma’s A, B en C heeft behaald is het goed om te blijven zwemmen. Na het zwem ABC zijn er de volgende mogelijkheden:

Algemeen Klantcijfer

8,9 op basis van 26 beoordelingen

Communicatiemogelijkheden9,0 (26)
Kwaliteit zweminstructeurs9,1 (25)
Lengte van de wachtlijst9,3 (23)
Prijs/kwaliteits verhouding8,9 (26)
Groepsgrootte9,1 (26)
Frequentie zwemles9,1 (26)


Zwemles in de buurt van Beek

Zwembad Afstand Score
Zwembad De Haamen 109.18km  3,0

Kenmerken aanbieder

Zwemschool

Zwemles methode

Diep water
Max grootte groep 7 kinderen
Inschrijven vanaf leeftijd 0 jaar
Deelname vanaf leeftijd 4 jaar

Wachtlijst

Nee

Duur van een zwemles

45 minuten

Kijken bij les mogelijk

Kosten diploma

€ Nee

Inschrijfgeld

€ 9,90

Gebruik zwempas

Nee

Voorzwemmen (intakeles)

Indien gewenst, gratis

Proefzwemles

Ja, gratis

Betalen voor kluisjes

Nee

Kosten zwemles per klokuur

€ 13,33

Gem. aantal uren tot A-diploma

42

Gem. kosten voor A-diploma

€ 569,76

Gem. aantal uren tot B-diploma

8

Gem. kosten voor B-diploma

€ 106,64

Gem. aantal uren tot C-diploma

8

Gem. kosten voor C-diploma

€ 106,64
Overige ONDA! is gespecialiseerd in zwemlessen op maat, voor kinderen met een bijzonder talent of eigenschap (ASS, AD(H)D, Down, lichamelijke en/of geestelijke beperking)
Nu aanmelden voor zwemles? Nu inschrijven zwemles

Heeft u opmerkingen of een reactie voor deze zwemlesaanbieder, laat dan hier uw reactie achter. Dit geeft andere mensen die hun kind ook willen aanmelden bij deze zwemlesaanbieder nog meer inzicht. U heeft namelijk al ervaring met deze zwemlesaanbieder!

Heeft u leuke foto's of videos van uw kind die bij deze zwemlesaanbieder zwemlessen volgt? Bijvoorbeeld van de diploma-uitreiking? Graag willen wij deze voor u plaatsen, u kunt deze mailen naar contact@nederlandsezwembaden.nl. Mocht u grote bestanden willen mailen naar contact@nederlandsezwembaden.nl, dan kunt u dit het beste doen via www.wetransfer.com. 
Naar overzicht

Ziet u onjuiste gegevens? Klik hier


Naar overzicht

Gebruik zwempas

Bij sommige zwembaden is het verplicht om ook een zwembadpas aan te schaffen indien uk kind zwemlessen gaat volgen. Bij sommige zwembaden betaalt u een borg voor deze zwembadpas, bij andere zwembaden moet u deze pas eenmalig ‘ kopen’ .

Wachtlijst

Bij veel zwemaanbieders is er een wachtlijst, en kan uw kind niet direct beginnen met zwemlessen. Informeer hierover altijd bij de betreffende zwemaanbieder over de actuele wachtlijst! Het kan natuurlijk zijn dat de wachtlijst in een bepaalde periode van het jaar even is verdwenen.

Duur van een zwemles

Hier wordt aangegeven hoe lang een zwemles duurt bij een zwemlesaanbieder. Dit varieert per zwemlesaanbieder, varierend van 30 minuten tot 1 uur meestal. Zwemlesaanbieders die werken met een 30/35 minuten zwemles bieden vaak zwemlessen aan voor 2x per week.

Kijken bij les mogelijk

Hier wordt aangegeven of het mogelijk is om bij een reguliere zwemles te kijken.

Kosten diploma

Diplomakosten zijn bijvoorbeeld kosten voor het diploma zelf, wellicht een tas die uw kind krijgt, of een medaille of de ballonnen.

Inschrijfgeld

Inschrijfkosten zijn vaak de administratieve kosten.

Voorzwemmen (intakeles)

Voorzwemmen is van toepassing wanneer uw kind al ergens anders op zwemles zit / heeft gezeten en u wilt bij een andere zwemlesaanbieder verder gaan. Meestal zijn aan voorzwemmen kosten aan verbonden, is wel eenmalig.

Proefzwemles

Bij sommige zwembaden gaat een kind voorafgaand aan het diplomazwemmen proefzwemmen. Met het proefzwemmen wordt vastgesteld dat hij/zij een bepaalde vaardigheid bezit. Na een geslaagde proefzwemles, heeft uw kind dan te vaardigheden om het A-diploma bij het diploma zwemmen te behalen. Zijn vaak eenmalige kosten aan verbonden.

Betalen voor kluisjes

Het is handig om te weten als u moet betalen voor kluisjes. Soms kan dit echt betalen zijn, soms kan dit ook een borg zijn.

Kosten zwemles per klokuur

Hier wordt uitgegaan van de kosten van een klokuur voor een zwemles! Indien een zwemlesaanbieder bijvoorbeeld 30 minuten zwemles geeft, wordt dit 30 minuten tarief omgerekend naar een uur-tarief. Hierdoor zijn alle tarieven van de zwemlesaanbieders goed met elkaar te vergelijken. Bij zwemverenigingen betaal je contributie per jaar. De kosten per zwemles (klokuur) worden dan berekend met de formule: contributie/gemiddeld aantal klokuren voor afzwemmen.

Gem. aantal uren tot A-diploma

Bij het aantal klokuren om het A-diploma wordt uitgegaan van het landelijk GEMIDDELD aantal van 42 KLOKUREN (klokuur is een zwemles van 60 minuten). Let wel dat het voor ieder kind anders is, of hij/zij al wel of niet eerder heeft gezwommen, hoe de motoriek is etc etc. Indien er in deze kolom dus 42 klokuren staat, dan hebben we geen andere data van deze zwemlesaanbieder ontvangen en gaan we uit van het landelijk gemiddelde. Mocht hier een ander getal staan, dan is dit getal afkomstig van deze zwemlesaanbieder. Ook dit aantal klokuren is dan een gemiddelde van die zwemlesaanbieder. Bedenk dus goed dat dit per kind behoorlijk kan verschillen!

Gem. kosten voor A-diploma

Deze kolom omvat een som van alle kosten, gebaseerd op gemiddelden! Bedenk dus dat u met uw kind meer of minder kosten kan kwijt zijn dan hier wordt getoond. We gaan uit van gemiddelden. Maar het geeft u wel enigszins inzicht. De totale kosten zijn een opsomming van de kolommen die ervoor staan:
inschrijfgeld+diplomakosten+(kosten per zwemles*aantal klokuren)

Gem. aantal uren tot B-diploma

Bij het aantal klokuren om het A-diploma wordt uitgegaan van het landelijk GEMIDDELD aantal van 12 KLOKUREN (klokuur is een zwemles van 60 minuten). Let wel dat het voor ieder kind anders is, of hij/zij al wel of niet eerder heeft gezwommen, hoe de motoriek is etc etc. Indien er in deze kolom dus 12 klokuren staat, dan hebben we geen andere data van deze zwemlesaanbieder ontvangen en gaan we uit van het landelijk gemiddelde. Mocht hier een ander getal staan, dan is dit getal afkomstig van deze zwemlesaanbieder. Ook dit aantal klokuren is dan een gemiddelde van die zwemlesaanbieder. Bedenk dus goed dat dit per kind behoorlijk kan verschillen!

Gem. kosten voor B-diploma

Deze kolom omvat een som van alle kosten, gebaseerd op gemiddelden! Bedenk dus dat u met uw kind meer of minder kosten kan kwijt zijn dan hier wordt getoond. We gaan uit van gemiddelden. Maar het geeft u wel enigszins inzicht. De totale kosten zijn een opsomming van:
Diplomakosten+(kosten per zwemles*aantal klokuren)

Gem. aantal uren tot C-diploma

Bij het aantal klokuren om het A-diploma wordt uitgegaan van het landelijk GEMIDDELD aantal van 12 KLOKUREN (klokuur is een zwemles van 60 minuten). Let wel dat het voor ieder kind anders is, of hij/zij al wel of niet eerder heeft gezwommen, hoe de motoriek is etc etc. Indien er in deze kolom dus 12 klokuren staat, dan hebben we geen andere data van deze zwemlesaanbieder ontvangen en gaan we uit van het landelijk gemiddelde. Mocht hier een ander getal staan, dan is dit getal afkomstig van deze zwemlesaanbieder. Ook dit aantal klokuren is dan een gemiddelde van die zwemlesaanbieder. Bedenk dus goed dat dit per kind behoorlijk kan verschillen!

Gem. kosten voor C-diploma

Deze kolom omvat een som van alle kosten, gebaseerd op gemiddelden! Bedenk dus dat u met uw kind meer of minder kosten kan kwijt zijn dan hier wordt getoond. We gaan uit van gemiddelden. Maar het geeft u wel enigszins inzicht. De totale kosten zijn een opsomming van:
Diplomakosten+(kosten per zwemles*aantal klokuren)