Naar overzicht

Zero2Hero

 

Ziet u onjuiste gegevens? Klik hier

Zero2Hero

Zwemschool Zero2Hero

Zwemles in Den Haag – Over zwemschool Zero2Hero

Als 1e graads vakdocenten uit het reguliere basisonderwijs, met gezamenlijk 16 jaar ervaring in het zwemonderwijs, zijn wij een expert op het gebied van didactiek, pedagogiek, methodiek en zwemveiligheid. De combinatie van hoog opgeleide HBO docenten uit het onderwijs, onze unieke wetenschappelijke methodiek en zeer concurrerende prijs/kwaliteit verhouding, maken ons tot de beste keuze. Vraag nu uw gratis en vrijblijvende proefles aan en ervaar het zelf!

Onze kracht:

 • Zeer kleine groepen van 5 kinderen per docent
 • Zwemles voor kinderen vanaf 4 jaar oud
 • Direct plaats
 • 1e graads HBO-opgeleide vakdocenten uit het reguliere onderwijs
 • Wetenschappelijk ontwikkelde methodiek
 • Internationaal erkende ABC-diploma’s van het ENVOZ
 • U kunt als ouder altijd in de zwemzaal plaatsnemen
 • Online flexibel zwemlessen plannen
 • Online leerlingvolgsysteem
 • Privézwemles voor kinderen én volwassenen
 • Géén inschrijfgeld
 • Gratis proefles!

Zwemles methode van Zero2Hero

Onze methodiek is zorgvuldig samengesteld op basis van het doceren in micro-teach situaties, dit houdt in: kleine groepen met veel individuele aandacht voor uw kind. Door te werken met drijfmiddelen verlagen we de fysieke vereisten en de handelingssnelheid van het kind, waardoor de mogelijkheid ontstaat de bewegingen in een gecontroleerde omgeving foutloos aan te leren. Tevens is de combinatie met hoog opgeleide docenten uit het reguliere onderwijs binnen de micro-teach situatie dé manier om uw kind op een snelle, pedagogisch verantwoorde en veilige manier het zwem-ABC te laten behalen. Het ‘watervrij maken’, oftewel het wegnemen van angsten, gebeurt in de loop van de opleiding. Hierdoor bouwt een kind zelfvertrouwen op, wat tevens helpt in het versnellen van de opleiding.

Het verschil met andere zwemscholen

De meeste zwemscholen in Nederland werken nog met de verouderde ‘badjes-methodiek’. Hierbij stromen grote groepen kinderen, van soms wel 15 kinderen per docent, door naar hogere niveau’s. Elk niveau heeft een andere docent. Deze inefficiënte methodiek is niet alleen pedagogisch nadelig, ook blijft een kind dat minder snel leert dan andere kinderen onnodig lang in een bepaalde fase zitten.

ZERO2HERO voorkomt bovenstaande problematiek door de individuele methodiek met drijfmiddelen, HBO docenten uit het basis-onderwijs en kleine groepen van 5 kinderen per docent.

Locatie van de zwemlessen

De zwemlessen in Den Haag worden gegeven in het Sophia Revalidatie centrum te Den Haag.
Dit zwembad heeft een temperatuur van 32 graden, is 16 meter lang en heeft een beweegbare bodem. Ideaal voor het ABC-traject. Uw auto kunt u gratis parkeren. Tijdens de zwemles kunt u plaatsnemen in het zwembad en onder het genot van een kop Nespresso koffie de vorderingen van uw kind volgen.
Zwembad Sophia Revalidatie centrum Den Haag3

Zero2Hero
Vrederustlaan 180
2543 SW
Den Haag
Zuid Holland
06 - 302 87 538
http://www.zero2hero.nl/
info@zero2hero.nl

Schematisch weergegeven kun je met je kind of baby of peuter meedoen aan de volgende zwemlessen:
1) Ouder en kind zwemmen
Babyzwemmen (van 6 weken tot 18 maanden)
Peuterzwemmen of Guppyzwemmen (van 18 maanden tot en met 2,5 jaar)
Puppyzwemmen (2,5 jaar tot 4 jaar)
Diplomazwemmen (vanaf 4 jaar)

2) Diplomazwemmen via het Zwem ABC (vanaf 4 jaar)

Er zijn twee methoden van zwemles geven, dit verschilt per bad, met drijfmiddelen of zonder drijfmiddelen. Te behalen diploma’s zijn:
Zwemdiploma A
Zwemdiploma B
Zwemdiploma C
Meer informatie over het Zwem ABC in het algemeen

3) Na het Zwem ABC

Als je kind de zwemdiploma’s A, B en C heeft behaald is het goed om te blijven zwemmen. Na het zwem ABC zijn er de volgende mogelijkheden:

Algemeen Klantcijfer

8,6 op basis van 74 beoordelingen

Communicatiemogelijkheden8,6 (10)
Kwaliteit zweminstructeurs8,6 (10)
Lengte van de wachtlijst8,8 (10)
Prijs/kwaliteits verhouding8,4 (10)
Groepsgrootte9,0 (10)
Frequentie zwemles8,7 (10)


Zwemles in de buurt van Den Haag

Zwembad Afstand Score
Zweminstituut 0km  6,0
Zwembad Zuiderpark 2.07km  7,0
Zwemvereniging ZDHC 2.07km  7,0
Zwemvereniging ZDHC 4.15km  6,0
Zwembad De Blinkerd 7.35km  5,2
Zwembad Overbosch 7.67km  7,5
Hofspetters 8.1km  4,8
Zweminstituut 8.71km  7,0
Zwembad De Houtzagerij 5800.24km  5,8

Kenmerken aanbieder

Zwemschool

Zwemles methode

Wetenschappelijke diepwatermethodiek
Max grootte groep 5 kinderen per docent
Inschrijven vanaf leeftijd Elke leeftijd
Deelname vanaf leeftijd 4 jaar

Wachtlijst

Nee

Duur van een zwemles

45 minuten

Kijken bij les mogelijk

Kosten diploma

€ 35,00

Inschrijfgeld

€ Nee

Gebruik zwempas

Nee

Voorzwemmen (intakeles)

Nee

Proefzwemles

Ja, gratis

Betalen voor kluisjes

Nee

Kosten zwemles per klokuur

€ 26,67

Gem. aantal uren tot A-diploma

30

Gem. kosten voor A-diploma

€ 835,10

Gem. aantal uren tot B-diploma

11

Gem. kosten voor B-diploma

€ 328,37

Gem. aantal uren tot C-diploma

11

Gem. kosten voor C-diploma

€ 328,37
Overige Al onze docenten zijn minimaal HBO-geschoold en werkzaam (geweest) in het onderwijs (Academie voor Lichamelijke Opvoeding). Naast onze kleine groepen is dit ons belangrijkste speerpunt.
Nu aanmelden voor zwemles? Nu inschrijven zwemles

Heeft u opmerkingen of een reactie voor deze zwemlesaanbieder, laat dan hier uw reactie achter. Dit geeft andere mensen die hun kind ook willen aanmelden bij deze zwemlesaanbieder nog meer inzicht. U heeft namelijk al ervaring met deze zwemlesaanbieder!

Heeft u leuke foto's of videos van uw kind die bij deze zwemlesaanbieder zwemlessen volgt? Bijvoorbeeld van de diploma-uitreiking? Graag willen wij deze voor u plaatsen, u kunt deze mailen naar contact@nederlandsezwembaden.nl. Mocht u grote bestanden willen mailen naar contact@nederlandsezwembaden.nl, dan kunt u dit het beste doen via www.wetransfer.com. 
Naar overzicht

Ziet u onjuiste gegevens? Klik hier


Naar overzicht

Gebruik zwempas

Bij sommige zwembaden is het verplicht om ook een zwembadpas aan te schaffen indien uk kind zwemlessen gaat volgen. Bij sommige zwembaden betaalt u een borg voor deze zwembadpas, bij andere zwembaden moet u deze pas eenmalig ‘ kopen’ .

Wachtlijst

Bij veel zwemaanbieders is er een wachtlijst, en kan uw kind niet direct beginnen met zwemlessen. Informeer hierover altijd bij de betreffende zwemaanbieder over de actuele wachtlijst! Het kan natuurlijk zijn dat de wachtlijst in een bepaalde periode van het jaar even is verdwenen.

Duur van een zwemles

Hier wordt aangegeven hoe lang een zwemles duurt bij een zwemlesaanbieder. Dit varieert per zwemlesaanbieder, varierend van 30 minuten tot 1 uur meestal. Zwemlesaanbieders die werken met een 30/35 minuten zwemles bieden vaak zwemlessen aan voor 2x per week.

Kijken bij les mogelijk

Hier wordt aangegeven of het mogelijk is om bij een reguliere zwemles te kijken.

Kosten diploma

Diplomakosten zijn bijvoorbeeld kosten voor het diploma zelf, wellicht een tas die uw kind krijgt, of een medaille of de ballonnen.

Inschrijfgeld

Inschrijfkosten zijn vaak de administratieve kosten.

Voorzwemmen (intakeles)

Voorzwemmen is van toepassing wanneer uw kind al ergens anders op zwemles zit / heeft gezeten en u wilt bij een andere zwemlesaanbieder verder gaan. Meestal zijn aan voorzwemmen kosten aan verbonden, is wel eenmalig.

Proefzwemles

Bij sommige zwembaden gaat een kind voorafgaand aan het diplomazwemmen proefzwemmen. Met het proefzwemmen wordt vastgesteld dat hij/zij een bepaalde vaardigheid bezit. Na een geslaagde proefzwemles, heeft uw kind dan te vaardigheden om het A-diploma bij het diploma zwemmen te behalen. Zijn vaak eenmalige kosten aan verbonden.

Betalen voor kluisjes

Het is handig om te weten als u moet betalen voor kluisjes. Soms kan dit echt betalen zijn, soms kan dit ook een borg zijn.

Kosten zwemles per klokuur

Hier wordt uitgegaan van de kosten van een klokuur voor een zwemles! Indien een zwemlesaanbieder bijvoorbeeld 30 minuten zwemles geeft, wordt dit 30 minuten tarief omgerekend naar een uur-tarief. Hierdoor zijn alle tarieven van de zwemlesaanbieders goed met elkaar te vergelijken. Bij zwemverenigingen betaal je contributie per jaar. De kosten per zwemles (klokuur) worden dan berekend met de formule: contributie/gemiddeld aantal klokuren voor afzwemmen.

Gem. aantal uren tot A-diploma

Bij het aantal klokuren om het A-diploma wordt uitgegaan van het landelijk GEMIDDELD aantal van 42 KLOKUREN (klokuur is een zwemles van 60 minuten). Let wel dat het voor ieder kind anders is, of hij/zij al wel of niet eerder heeft gezwommen, hoe de motoriek is etc etc. Indien er in deze kolom dus 42 klokuren staat, dan hebben we geen andere data van deze zwemlesaanbieder ontvangen en gaan we uit van het landelijk gemiddelde. Mocht hier een ander getal staan, dan is dit getal afkomstig van deze zwemlesaanbieder. Ook dit aantal klokuren is dan een gemiddelde van die zwemlesaanbieder. Bedenk dus goed dat dit per kind behoorlijk kan verschillen!

Gem. kosten voor A-diploma

Deze kolom omvat een som van alle kosten, gebaseerd op gemiddelden! Bedenk dus dat u met uw kind meer of minder kosten kan kwijt zijn dan hier wordt getoond. We gaan uit van gemiddelden. Maar het geeft u wel enigszins inzicht. De totale kosten zijn een opsomming van de kolommen die ervoor staan:
inschrijfgeld+diplomakosten+(kosten per zwemles*aantal klokuren)

Gem. aantal uren tot B-diploma

Bij het aantal klokuren om het A-diploma wordt uitgegaan van het landelijk GEMIDDELD aantal van 12 KLOKUREN (klokuur is een zwemles van 60 minuten). Let wel dat het voor ieder kind anders is, of hij/zij al wel of niet eerder heeft gezwommen, hoe de motoriek is etc etc. Indien er in deze kolom dus 12 klokuren staat, dan hebben we geen andere data van deze zwemlesaanbieder ontvangen en gaan we uit van het landelijk gemiddelde. Mocht hier een ander getal staan, dan is dit getal afkomstig van deze zwemlesaanbieder. Ook dit aantal klokuren is dan een gemiddelde van die zwemlesaanbieder. Bedenk dus goed dat dit per kind behoorlijk kan verschillen!

Gem. kosten voor B-diploma

Deze kolom omvat een som van alle kosten, gebaseerd op gemiddelden! Bedenk dus dat u met uw kind meer of minder kosten kan kwijt zijn dan hier wordt getoond. We gaan uit van gemiddelden. Maar het geeft u wel enigszins inzicht. De totale kosten zijn een opsomming van:
Diplomakosten+(kosten per zwemles*aantal klokuren)

Gem. aantal uren tot C-diploma

Bij het aantal klokuren om het A-diploma wordt uitgegaan van het landelijk GEMIDDELD aantal van 12 KLOKUREN (klokuur is een zwemles van 60 minuten). Let wel dat het voor ieder kind anders is, of hij/zij al wel of niet eerder heeft gezwommen, hoe de motoriek is etc etc. Indien er in deze kolom dus 12 klokuren staat, dan hebben we geen andere data van deze zwemlesaanbieder ontvangen en gaan we uit van het landelijk gemiddelde. Mocht hier een ander getal staan, dan is dit getal afkomstig van deze zwemlesaanbieder. Ook dit aantal klokuren is dan een gemiddelde van die zwemlesaanbieder. Bedenk dus goed dat dit per kind behoorlijk kan verschillen!

Gem. kosten voor C-diploma

Deze kolom omvat een som van alle kosten, gebaseerd op gemiddelden! Bedenk dus dat u met uw kind meer of minder kosten kan kwijt zijn dan hier wordt getoond. We gaan uit van gemiddelden. Maar het geeft u wel enigszins inzicht. De totale kosten zijn een opsomming van:
Diplomakosten+(kosten per zwemles*aantal klokuren)