Naar overzicht

Zwembad De Nieuwe Hateboer

 

Ziet u onjuiste gegevens? Klik hier

Zwembad De Nieuwe Hateboer

Zwembad De Nieuwe Hateboer is een multifunctioneel zwembad voor ontspanning en plezier. Het zwembad beschikt over 3 binnenbaden, 2 buitenbaden en een gezellige ligweide, zodat er ook in de zomer waterpret is gegarandeerd voor jong en oud, voor ouders en kinderen. Heerlijk zonnen en relaxen kan zowel rondom en direct aan de baden zelf, als ook op de ruime, glooiende ligweide met veel bomen. Op het afgescheiden peuter/kleuterterrein bevinden zich verscheidene speeltoestellen. Ook kunt u binnen lekkker ontspannen zitten, tussen het kleuter/peuterbad en de glijbanen. Ons zwembad beschikt zowel binnen als buiten over een horecaterras, waar u een hapje of drankje kunt nuttigen.

Het zwembad beschikt over drie binnenbaden:

Recreatiebad (circa 31°C), voorzien van jetstreams, familieglijbaan, glijbaan met skim-out, whirlpool/bubbelbad,
waterparaplu/waterval en een kleuter/peuterbad met kleine speeltoestellen. De diepte van dit bad is 1.20 meter.
Doelgroepenbad ( circa 32°C). Het bad is 20 x 10 meter. De diepte van het bad ligt tussen 1,10 en 1,40 meter.
Wedstrijdbad (circa 27,5°C) van 25 x 15 meter, beschikt over 6 wedstrijdbanen en voldoet aan de officiële wedstrijdeisen. De diepte van dit bad ligt tussen 2,00 en 3,50 meter.
Tevens zijn er twee buitenbaden:
* halfdiep buitenbad van 40 x 25 meter. Het heeft een diepte van 0,85 tot 1,20 meter.
* ondiep buitenbad van 22 x 33 meter met een waterdiepte van 0,60 tot 0,85 meter. Er is een peutergedeelte, gescheiden door een muurtje, met een maximale waterdiepte is 0,20 meter. In dit bad zijn speelvoorzieningen voor de allerkleinsten.

Zwembad De Nieuwe Hateboer beschikt over ruime kleedunits. Er zijn ook voldoende kluisjes in de garderobe voor opbergen van kleding en waardevolle spullen. Tevens bevinden zich bij het recreatiebad kluisjes voor het opbergen van waardevolle spullen. Bij de samenstelling van het water is er gekozen voor een zoutelectrolysesysteem in plaats van chloorbleekloog, waarbij chloor uit zout wordt gehaald. Dit is zowel beter voor het milieu als prettiger voor u als bezoeker.

Zwemlessen in Sittard

* Spelenderwijs leren
* Aangepast aan de leeftijd van uw kind
* Professionele instructeurs
* Veiligheid staat voorop
* Het beste en leukste zwemlesprogramma in de buurt

Zwembad De Nieuwe Hateboer
Sportcentrumlaan 9
6136 KX
Sittard
Limburg
046-4000212
http://www.denieuwehateboer.nl/
welkom@denieuwehateboer.nl

Schematisch weergegeven kun je met je kind of baby of peuter meedoen aan de volgende zwemlessen:
1) Ouder en kind zwemmen
Babyzwemmen (van 6 weken tot 18 maanden)
Peuterzwemmen of Guppyzwemmen (van 18 maanden tot en met 2,5 jaar)
Puppyzwemmen (2,5 jaar tot 4 jaar)
Diplomazwemmen (vanaf 4 jaar)

2) Diplomazwemmen via het Zwem ABC (vanaf 4 jaar)

Er zijn twee methoden van zwemles geven, dit verschilt per bad, met drijfmiddelen of zonder drijfmiddelen. Te behalen diploma’s zijn:
Zwemdiploma A
Zwemdiploma B
Zwemdiploma C
Meer informatie over het Zwem ABC in het algemeen

3) Na het Zwem ABC

Als je kind de zwemdiploma’s A, B en C heeft behaald is het goed om te blijven zwemmen. Na het zwem ABC zijn er de volgende mogelijkheden:

Algemeen Klantcijfer

8,0 op basis van 2 beoordelingen

Communicatiemogelijkheden8,5 (2)
Kwaliteit zweminstructeurs7,5 (2)
Lengte van de wachtlijst8,0 (2)
Prijs/kwaliteits verhouding7,5 (2)
Groepsgrootte6,0 (2)
Frequentie zwemles7,5 (2)


Zwemles in de buurt van Sittard

Zwembad Afstand Score

Kenmerken aanbieder

Combibad

Zwemles methode

Zwem ABC
Max grootte groep 12
Inschrijven vanaf leeftijd 4 jaar
Deelname vanaf leeftijd 5 jaar

Wachtlijst

ja

Duur van een zwemles

45

Kijken bij les mogelijk

Kosten diploma

€ 12,50

Inschrijfgeld

€ 16,00

Gebruik zwempas

ja

Voorzwemmen (intakeles)

Ja, 16,00

Proefzwemles

Nee

Betalen voor kluisjes

Nee

Kosten zwemles per klokuur

€ 9,25

Gem. aantal uren tot A-diploma

45

Gem. kosten voor A-diploma

€ 444,75

Gem. aantal uren tot B-diploma

12

Gem. kosten voor B-diploma

€ 123,50

Gem. aantal uren tot C-diploma

12

Gem. kosten voor C-diploma

€ 123,50
Overige ?
Nu aanmelden voor zwemles? Nu inschrijven zwemles

Heeft u opmerkingen of een reactie voor deze zwemlesaanbieder, laat dan hier uw reactie achter. Dit geeft andere mensen die hun kind ook willen aanmelden bij deze zwemlesaanbieder nog meer inzicht. U heeft namelijk al ervaring met deze zwemlesaanbieder!

Heeft u leuke foto's of videos van uw kind die bij deze zwemlesaanbieder zwemlessen volgt? Bijvoorbeeld van de diploma-uitreiking? Graag willen wij deze voor u plaatsen, u kunt deze mailen naar contact@nederlandsezwembaden.nl. Mocht u grote bestanden willen mailen naar contact@nederlandsezwembaden.nl, dan kunt u dit het beste doen via www.wetransfer.com. 
Naar overzicht

Ziet u onjuiste gegevens? Klik hier


Naar overzicht

Gebruik zwempas

Bij sommige zwembaden is het verplicht om ook een zwembadpas aan te schaffen indien uk kind zwemlessen gaat volgen. Bij sommige zwembaden betaalt u een borg voor deze zwembadpas, bij andere zwembaden moet u deze pas eenmalig ‘ kopen’ .

Wachtlijst

Bij veel zwemaanbieders is er een wachtlijst, en kan uw kind niet direct beginnen met zwemlessen. Informeer hierover altijd bij de betreffende zwemaanbieder over de actuele wachtlijst! Het kan natuurlijk zijn dat de wachtlijst in een bepaalde periode van het jaar even is verdwenen.

Duur van een zwemles

Hier wordt aangegeven hoe lang een zwemles duurt bij een zwemlesaanbieder. Dit varieert per zwemlesaanbieder, varierend van 30 minuten tot 1 uur meestal. Zwemlesaanbieders die werken met een 30/35 minuten zwemles bieden vaak zwemlessen aan voor 2x per week.

Kijken bij les mogelijk

Hier wordt aangegeven of het mogelijk is om bij een reguliere zwemles te kijken.

Kosten diploma

Diplomakosten zijn bijvoorbeeld kosten voor het diploma zelf, wellicht een tas die uw kind krijgt, of een medaille of de ballonnen.

Inschrijfgeld

Inschrijfkosten zijn vaak de administratieve kosten.

Voorzwemmen (intakeles)

Voorzwemmen is van toepassing wanneer uw kind al ergens anders op zwemles zit / heeft gezeten en u wilt bij een andere zwemlesaanbieder verder gaan. Meestal zijn aan voorzwemmen kosten aan verbonden, is wel eenmalig.

Proefzwemles

Bij sommige zwembaden gaat een kind voorafgaand aan het diplomazwemmen proefzwemmen. Met het proefzwemmen wordt vastgesteld dat hij/zij een bepaalde vaardigheid bezit. Na een geslaagde proefzwemles, heeft uw kind dan te vaardigheden om het A-diploma bij het diploma zwemmen te behalen. Zijn vaak eenmalige kosten aan verbonden.

Betalen voor kluisjes

Het is handig om te weten als u moet betalen voor kluisjes. Soms kan dit echt betalen zijn, soms kan dit ook een borg zijn.

Kosten zwemles per klokuur

Hier wordt uitgegaan van de kosten van een klokuur voor een zwemles! Indien een zwemlesaanbieder bijvoorbeeld 30 minuten zwemles geeft, wordt dit 30 minuten tarief omgerekend naar een uur-tarief. Hierdoor zijn alle tarieven van de zwemlesaanbieders goed met elkaar te vergelijken. Bij zwemverenigingen betaal je contributie per jaar. De kosten per zwemles (klokuur) worden dan berekend met de formule: contributie/gemiddeld aantal klokuren voor afzwemmen.

Gem. aantal uren tot A-diploma

Bij het aantal klokuren om het A-diploma wordt uitgegaan van het landelijk GEMIDDELD aantal van 42 KLOKUREN (klokuur is een zwemles van 60 minuten). Let wel dat het voor ieder kind anders is, of hij/zij al wel of niet eerder heeft gezwommen, hoe de motoriek is etc etc. Indien er in deze kolom dus 42 klokuren staat, dan hebben we geen andere data van deze zwemlesaanbieder ontvangen en gaan we uit van het landelijk gemiddelde. Mocht hier een ander getal staan, dan is dit getal afkomstig van deze zwemlesaanbieder. Ook dit aantal klokuren is dan een gemiddelde van die zwemlesaanbieder. Bedenk dus goed dat dit per kind behoorlijk kan verschillen!

Gem. kosten voor A-diploma

Deze kolom omvat een som van alle kosten, gebaseerd op gemiddelden! Bedenk dus dat u met uw kind meer of minder kosten kan kwijt zijn dan hier wordt getoond. We gaan uit van gemiddelden. Maar het geeft u wel enigszins inzicht. De totale kosten zijn een opsomming van de kolommen die ervoor staan:
inschrijfgeld+diplomakosten+(kosten per zwemles*aantal klokuren)

Gem. aantal uren tot B-diploma

Bij het aantal klokuren om het A-diploma wordt uitgegaan van het landelijk GEMIDDELD aantal van 12 KLOKUREN (klokuur is een zwemles van 60 minuten). Let wel dat het voor ieder kind anders is, of hij/zij al wel of niet eerder heeft gezwommen, hoe de motoriek is etc etc. Indien er in deze kolom dus 12 klokuren staat, dan hebben we geen andere data van deze zwemlesaanbieder ontvangen en gaan we uit van het landelijk gemiddelde. Mocht hier een ander getal staan, dan is dit getal afkomstig van deze zwemlesaanbieder. Ook dit aantal klokuren is dan een gemiddelde van die zwemlesaanbieder. Bedenk dus goed dat dit per kind behoorlijk kan verschillen!

Gem. kosten voor B-diploma

Deze kolom omvat een som van alle kosten, gebaseerd op gemiddelden! Bedenk dus dat u met uw kind meer of minder kosten kan kwijt zijn dan hier wordt getoond. We gaan uit van gemiddelden. Maar het geeft u wel enigszins inzicht. De totale kosten zijn een opsomming van:
Diplomakosten+(kosten per zwemles*aantal klokuren)

Gem. aantal uren tot C-diploma

Bij het aantal klokuren om het A-diploma wordt uitgegaan van het landelijk GEMIDDELD aantal van 12 KLOKUREN (klokuur is een zwemles van 60 minuten). Let wel dat het voor ieder kind anders is, of hij/zij al wel of niet eerder heeft gezwommen, hoe de motoriek is etc etc. Indien er in deze kolom dus 12 klokuren staat, dan hebben we geen andere data van deze zwemlesaanbieder ontvangen en gaan we uit van het landelijk gemiddelde. Mocht hier een ander getal staan, dan is dit getal afkomstig van deze zwemlesaanbieder. Ook dit aantal klokuren is dan een gemiddelde van die zwemlesaanbieder. Bedenk dus goed dat dit per kind behoorlijk kan verschillen!

Gem. kosten voor C-diploma

Deze kolom omvat een som van alle kosten, gebaseerd op gemiddelden! Bedenk dus dat u met uw kind meer of minder kosten kan kwijt zijn dan hier wordt getoond. We gaan uit van gemiddelden. Maar het geeft u wel enigszins inzicht. De totale kosten zijn een opsomming van:
Diplomakosten+(kosten per zwemles*aantal klokuren)