Naar overzicht

Zwembad De Schelft

 

Ziet u onjuiste gegevens? Klik hier

Zwembad De Schelft

Het Zwem-ABC bestaat uit een drietal nationale zwemdiploma’s: A, B en C. Alle Optisport-zwembaden leiden op voor deze zwemdiploma’s, die worden uitgegeven door het Nationaal Platform Zwembaden | NRZ. ABC zwemlessen worden gegeven volgens het Optisport Zwemlesplan dat zich inmiddels met succes in de praktijk heeft bewezen: De afgelopen jaren hebben meer dan honderdduizend kinderen een zwemdiploma bij Optisport behaald!

Zwembad

Zwembad De Schelft beschikt, naast het 25 meter wedstrijdbad met beweegbare bodem, over een recreatiebad met whirlpool, wildwaterkreek, massagestralen, bruis-borrelbad, waterglijbaan, dompelbad, terras en zonneweide. Kortom voor heel veel waterplezier kunt u terecht bij het leukste zwembad van Noordwijkerhout!

Zonnebank

In De Schelft treft u een drietal zonnebankruimtes aan. Er zijn 2 zonnetunnels met 3 gezichtsbruiners en lichaamskoeler en 1 supertunnel met 4 gezichtsbruiners en lichaams/gezichtskoeler en een sensationele geurbeleving.

Evenementenhal

De multifunctionele sport- en evenementenhal met een afmeting van 50×30 meter beschikt over een uitschuifbare tribune waarop 500 personen kunnen plaatsnemen. Het maximaal aantal bezoekers in de hal is 2300, in zitopstelling biedt de gehele hal aan maximaal 1500 personen plaats.

Sporthal

In de sporthal van De Schelft worden groepslessen gegeven door onze Healthclub. Daarnaast is de hal bezet met een breed scala verenigingsactiviteiten, zoals badminton en basketbal. Overdag wordt de zaal o.a. gebruikt door sport voor basis- en middelbaar onderwijs. Voor meer informatie over verhuur

Horeca & Zalen

Horeca
Naast het reguliere assortiment verzorgt de afdeling horeca voor de diverse vergaderingen, feesten en partijen de volledige catering geheel naar uw wens. De Schelft met haar vele faciliteiten is bij uitstek geschikt voor arrangementen op sportief, recreatief en cultureel gebied. Daarnaast kunnen diverse festiviteiten in onze accommodatie georganiseerd worden. Bruiloften, recepties, reünies, themafeesten….. u verzint het maar: wij regelen het!
Zalen
De Schelft heeft verschillende zalen waar u gebruik van kunt maken. Naast de Theaterzaal beschikt De Schelft over de Blauwe Tramzaal. Deze is multifunctioneel; te gebruiken voor rustige sportieve activiteiten, vergaderingen, cursussen en recepties en feesten. Door een schuifwand kan deze zaal deel uitmaken van de centrale foyer. De zaal is geschikt voor een zittend publiek tot 75 personen, staand maximaal 100. Tevens is een buitenterras bereikbaar waar bijvoorbeeld een barbeque of tuinfeest compleet met bar gehouden kan worden. De zaal kan op aanvraag beschikken over een fraaie mobiele bar. Voor meer informatie over tarieven.

Theater

Onze theaterzaal is niet alleen uitermate geschikt voor (toneel) voorstellingen, maar biedt ook de mogelijkheid tot het houden van vergaderingen, recepties, bruiloften, feesten en overige bijeenkomsten. De zaal beschikt over een separate bar en kan, afhankelijk van de opstelling, ruimte bieden aan ca. 250 personen zittend en 350 personen staand.. Deze zaal kunt u met of zonder podium (12x6m) huren en tevens kunt u gebruikmaken van de schmink/kleedruimte en de regiekamer met licht- en geluidsinstallatie.

Zwembad De Schelft
Maandagsewetering 202
2211 WV
Noordwijkerhout
Zuid Holland
0252 - 37 62 41
http://www.optisport.nl/schelft/zwemles.html
schelft@optisport.nl

Schematisch weergegeven kun je met je kind of baby of peuter meedoen aan de volgende zwemlessen:
1) Ouder en kind zwemmen
Babyzwemmen (van 6 weken tot 18 maanden)
Peuterzwemmen of Guppyzwemmen (van 18 maanden tot en met 2,5 jaar)
Puppyzwemmen (2,5 jaar tot 4 jaar)
Diplomazwemmen (vanaf 4 jaar)

2) Diplomazwemmen via het Zwem ABC (vanaf 4 jaar)

Er zijn twee methoden van zwemles geven, dit verschilt per bad, met drijfmiddelen of zonder drijfmiddelen. Te behalen diploma’s zijn:
Zwemdiploma A
Zwemdiploma B
Zwemdiploma C
Meer informatie over het Zwem ABC in het algemeen

3) Na het Zwem ABC

Als je kind de zwemdiploma’s A, B en C heeft behaald is het goed om te blijven zwemmen. Na het zwem ABC zijn er de volgende mogelijkheden:

Algemeen Klantcijfer

3,6 op basis van 10 beoordelingen

Communicatiemogelijkheden6,0 (2)
Kwaliteit zweminstructeurs5,5 (2)
Lengte van de wachtlijst7,0 (2)
Prijs/kwaliteits verhouding5,0 (2)
Groepsgrootte6,5 (2)
Frequentie zwemles5,0 (2)


Zwemles in de buurt van Noordwijkerhout

Zwembad Afstand Score
Zero2Hero 0km  8,2

Kenmerken aanbieder

Binnenbad, Zwembad

Zwemles methode

Zwem ABC
Max grootte groep ?
Inschrijven vanaf leeftijd ?
Deelname vanaf leeftijd ?

Wachtlijst

?

Duur van een zwemles

30

Kijken bij les mogelijk

(nee)

Kosten diploma

€ 24.5

Inschrijfgeld

€ 18.9

Gebruik zwempas

?

Voorzwemmen (intakeles)

?

Proefzwemles

?

Betalen voor kluisjes

?

Kosten zwemles per klokuur

€ 12.74

Gem. aantal uren tot A-diploma

42

Gem. kosten voor A-diploma

€ 578.48

Gem. aantal uren tot B-diploma

12

Gem. kosten voor B-diploma

€ 177.38

Gem. aantal uren tot C-diploma

12

Gem. kosten voor C-diploma

€ 177.38
Overige ?
Nu aanmelden voor zwemles? Nu inschrijven zwemles

Heeft u opmerkingen of een reactie voor deze zwemlesaanbieder, laat dan hier uw reactie achter. Dit geeft andere mensen die hun kind ook willen aanmelden bij deze zwemlesaanbieder nog meer inzicht. U heeft namelijk al ervaring met deze zwemlesaanbieder!

Heeft u leuke foto's of videos van uw kind die bij deze zwemlesaanbieder zwemlessen volgt? Bijvoorbeeld van de diploma-uitreiking? Graag willen wij deze voor u plaatsen, u kunt deze mailen naar contact@nederlandsezwembaden.nl. Mocht u grote bestanden willen mailen naar contact@nederlandsezwembaden.nl, dan kunt u dit het beste doen via www.wetransfer.com. 
Naar overzicht

Ziet u onjuiste gegevens? Klik hier


Naar overzicht

Gebruik zwempas

Bij sommige zwembaden is het verplicht om ook een zwembadpas aan te schaffen indien uk kind zwemlessen gaat volgen. Bij sommige zwembaden betaalt u een borg voor deze zwembadpas, bij andere zwembaden moet u deze pas eenmalig ‘ kopen’ .

Wachtlijst

Bij veel zwemaanbieders is er een wachtlijst, en kan uw kind niet direct beginnen met zwemlessen. Informeer hierover altijd bij de betreffende zwemaanbieder over de actuele wachtlijst! Het kan natuurlijk zijn dat de wachtlijst in een bepaalde periode van het jaar even is verdwenen.

Duur van een zwemles

Hier wordt aangegeven hoe lang een zwemles duurt bij een zwemlesaanbieder. Dit varieert per zwemlesaanbieder, varierend van 30 minuten tot 1 uur meestal. Zwemlesaanbieders die werken met een 30/35 minuten zwemles bieden vaak zwemlessen aan voor 2x per week.

Kijken bij les mogelijk

Hier wordt aangegeven of het mogelijk is om bij een reguliere zwemles te kijken.

Kosten diploma

Diplomakosten zijn bijvoorbeeld kosten voor het diploma zelf, wellicht een tas die uw kind krijgt, of een medaille of de ballonnen.

Inschrijfgeld

Inschrijfkosten zijn vaak de administratieve kosten.

Voorzwemmen (intakeles)

Voorzwemmen is van toepassing wanneer uw kind al ergens anders op zwemles zit / heeft gezeten en u wilt bij een andere zwemlesaanbieder verder gaan. Meestal zijn aan voorzwemmen kosten aan verbonden, is wel eenmalig.

Proefzwemles

Bij sommige zwembaden gaat een kind voorafgaand aan het diplomazwemmen proefzwemmen. Met het proefzwemmen wordt vastgesteld dat hij/zij een bepaalde vaardigheid bezit. Na een geslaagde proefzwemles, heeft uw kind dan te vaardigheden om het A-diploma bij het diploma zwemmen te behalen. Zijn vaak eenmalige kosten aan verbonden.

Betalen voor kluisjes

Het is handig om te weten als u moet betalen voor kluisjes. Soms kan dit echt betalen zijn, soms kan dit ook een borg zijn.

Kosten zwemles per klokuur

Hier wordt uitgegaan van de kosten van een klokuur voor een zwemles! Indien een zwemlesaanbieder bijvoorbeeld 30 minuten zwemles geeft, wordt dit 30 minuten tarief omgerekend naar een uur-tarief. Hierdoor zijn alle tarieven van de zwemlesaanbieders goed met elkaar te vergelijken. Bij zwemverenigingen betaal je contributie per jaar. De kosten per zwemles (klokuur) worden dan berekend met de formule: contributie/gemiddeld aantal klokuren voor afzwemmen.

Gem. aantal uren tot A-diploma

Bij het aantal klokuren om het A-diploma wordt uitgegaan van het landelijk GEMIDDELD aantal van 42 KLOKUREN (klokuur is een zwemles van 60 minuten). Let wel dat het voor ieder kind anders is, of hij/zij al wel of niet eerder heeft gezwommen, hoe de motoriek is etc etc. Indien er in deze kolom dus 42 klokuren staat, dan hebben we geen andere data van deze zwemlesaanbieder ontvangen en gaan we uit van het landelijk gemiddelde. Mocht hier een ander getal staan, dan is dit getal afkomstig van deze zwemlesaanbieder. Ook dit aantal klokuren is dan een gemiddelde van die zwemlesaanbieder. Bedenk dus goed dat dit per kind behoorlijk kan verschillen!

Gem. kosten voor A-diploma

Deze kolom omvat een som van alle kosten, gebaseerd op gemiddelden! Bedenk dus dat u met uw kind meer of minder kosten kan kwijt zijn dan hier wordt getoond. We gaan uit van gemiddelden. Maar het geeft u wel enigszins inzicht. De totale kosten zijn een opsomming van de kolommen die ervoor staan:
inschrijfgeld+diplomakosten+(kosten per zwemles*aantal klokuren)

Gem. aantal uren tot B-diploma

Bij het aantal klokuren om het A-diploma wordt uitgegaan van het landelijk GEMIDDELD aantal van 12 KLOKUREN (klokuur is een zwemles van 60 minuten). Let wel dat het voor ieder kind anders is, of hij/zij al wel of niet eerder heeft gezwommen, hoe de motoriek is etc etc. Indien er in deze kolom dus 12 klokuren staat, dan hebben we geen andere data van deze zwemlesaanbieder ontvangen en gaan we uit van het landelijk gemiddelde. Mocht hier een ander getal staan, dan is dit getal afkomstig van deze zwemlesaanbieder. Ook dit aantal klokuren is dan een gemiddelde van die zwemlesaanbieder. Bedenk dus goed dat dit per kind behoorlijk kan verschillen!

Gem. kosten voor B-diploma

Deze kolom omvat een som van alle kosten, gebaseerd op gemiddelden! Bedenk dus dat u met uw kind meer of minder kosten kan kwijt zijn dan hier wordt getoond. We gaan uit van gemiddelden. Maar het geeft u wel enigszins inzicht. De totale kosten zijn een opsomming van:
Diplomakosten+(kosten per zwemles*aantal klokuren)

Gem. aantal uren tot C-diploma

Bij het aantal klokuren om het A-diploma wordt uitgegaan van het landelijk GEMIDDELD aantal van 12 KLOKUREN (klokuur is een zwemles van 60 minuten). Let wel dat het voor ieder kind anders is, of hij/zij al wel of niet eerder heeft gezwommen, hoe de motoriek is etc etc. Indien er in deze kolom dus 12 klokuren staat, dan hebben we geen andere data van deze zwemlesaanbieder ontvangen en gaan we uit van het landelijk gemiddelde. Mocht hier een ander getal staan, dan is dit getal afkomstig van deze zwemlesaanbieder. Ook dit aantal klokuren is dan een gemiddelde van die zwemlesaanbieder. Bedenk dus goed dat dit per kind behoorlijk kan verschillen!

Gem. kosten voor C-diploma

Deze kolom omvat een som van alle kosten, gebaseerd op gemiddelden! Bedenk dus dat u met uw kind meer of minder kosten kan kwijt zijn dan hier wordt getoond. We gaan uit van gemiddelden. Maar het geeft u wel enigszins inzicht. De totale kosten zijn een opsomming van:
Diplomakosten+(kosten per zwemles*aantal klokuren)