Naar overzicht

Zwembad Zwemschool ’t Spatje

 

Ziet u onjuiste gegevens? Klik hier

Zwembad Zwemschool ’t Spatje

Zwemschool Het Spatje Logo

Waarom Zwemschool ’t Spatje?

Zwemschool ’t Spatje is de enige zwemschool waar kinderen vanaf 3 jaar met een goed resultaat, en binnen een afzienbare tijd, echt leren zwemmen.

Waarom gingen velen u voor?

De tijd die de zwemlessen tot het ZWEM-C overal in beslag neemt, is een aantal jaren. Dit is bij ons niet het geval, door een zeer individuele aanpak zijn de resultaten erg goed. Een groot voordeel is ook dat u als ouder heerlijk op het terras de zwemlessen en de vorderingen van uw kind kunt volgen.

Waarom leren bij ons alle kinderen zwemmen?

Wij werken bij ons in de zwemschool met leerkrachten die een veelzijdige opleiding hebben genoten en bovendien al een jarenlange ervaring hebben. Wij gaan uit van vier kinderen per leerkracht. Dat betekent niet dat een leerkracht zich met dezelfde kinderen bezig houdt. De kinderen krijgen les en worden in het oog gehouden door alle leerkrachten. De les bestaat altijd uit een gedeelte wat ze zelf al kunnen en uit een gedeelte nieuwe stof. Bij de nieuwe stof worden de kinderen altijd individueel geholpen. Omdat alle leerkrachten altijd aanwezig zijn, ontstaat er ook een vertrouwelijke band met de kinderen, deze band is zeker bij de heel jonge kinderen van wezenlijk belang.

Zwemles in Noordwijkerhout – Het belang van snel en goed leren zwemmen?

Dit belang is drieledig, enerzijds de tijd die de ouders er zelf in moeten en of willen steken. Anderzijds wanneer het kind op een vlotte manier leert zwemmen zal het plezier van het kind duidelijk merkbaar zijn. Ook een belangrijk punt is dat wanneer het kind een wat moeilijke periode doormaakt het sneller door de stof heen gaat en dan weer sneller plezier in de zwemles krijgt. Een kind wat echter geen enkele moeite heeft met de stof, krijgt alle ruimte om in een recordtijd de zwemkunst machtig te worden.

Diplomazwemmen

Doordat we bij onze zwemschool gemiddeld 10x per jaar diplomazwemmen is de doorstroming vrij vlot. De periode dat een kind op de wachtlijst staat is dan ook nooit erg lang.

Locatie van de zwemlessen

De zwemlessen worden gegeven in het prachtige zwembad van het NH Leeuwenhorst (www.nh-hotels.com). Het is een zwembad in een aparte vorm, geen recht toe en recht aan bad. Een bad waarin de waterdiepte oploopt van 20 cm tot twee meter en een lengte van 26 m en een breedte van maximaal 11 meter. De warmte van het water is 29 graden wat voor het geven van zwemles ideaal is, de kinderen worden niet zo snel koud en houden het een half uur prima vol. De kleedkamers liggen beneden naast het zwembad, en het terras bevindt zich verhoogd in de zwemzaal. U kunt dus als ouder of begeleider alle lessen van dichtbij volgen. Het NH Leeuwenhorst is prima bereikbaar, het ligt op 200 meter afstand van de provinciale weg, en heeft een uitgebreide parkeergelegenheid. De bushalte is op een afstand van 500 meter te vinden.

Zwembad Zwemschool ’t Spatje
Langelaan 3
2211 XT
Noordwijkerhout
Zuid Holland
06 - 25 26 27 43
http://www.spatje.nl/
info@spatje.nl

Schematisch weergegeven kun je met je kind of baby of peuter meedoen aan de volgende zwemlessen:
1) Ouder en kind zwemmen
Babyzwemmen (van 6 weken tot 18 maanden)
Peuterzwemmen of Guppyzwemmen (van 18 maanden tot en met 2,5 jaar)
Puppyzwemmen (2,5 jaar tot 4 jaar)
Diplomazwemmen (vanaf 4 jaar)

2) Diplomazwemmen via het Zwem ABC (vanaf 4 jaar)

Er zijn twee methoden van zwemles geven, dit verschilt per bad, met drijfmiddelen of zonder drijfmiddelen. Te behalen diploma’s zijn:
Zwemdiploma A
Zwemdiploma B
Zwemdiploma C
Meer informatie over het Zwem ABC in het algemeen

3) Na het Zwem ABC

Als je kind de zwemdiploma’s A, B en C heeft behaald is het goed om te blijven zwemmen. Na het zwem ABC zijn er de volgende mogelijkheden:

Algemeen Klantcijfer

6,8 op basis van 4 beoordelingen

Communicatiemogelijkheden8,0 (2)
Kwaliteit zweminstructeurs10,0 (2)
Lengte van de wachtlijst8,5 (2)
Prijs/kwaliteits verhouding8,5 (2)
Groepsgrootte9,5 (2)
Frequentie zwemles8,0 (2)


Zwemles in de buurt van Noordwijkerhout

Zwembad Afstand Score
Zwembad De Schelft 1.39km  3,6
Zero2Hero 1.39km  8,2

Kenmerken aanbieder

Zwemschool

Zwemles methode

Zwem ABC
Max grootte groep 4 kinderen
Inschrijven vanaf leeftijd Elke leeftijd
Deelname vanaf leeftijd Vanaf 3 jaar

Wachtlijst

Soms

Duur van een zwemles

45

Kijken bij les mogelijk

Kosten diploma

?

Inschrijfgeld

€ 15,00 (borg)

Gebruik zwempas

Nee

Voorzwemmen (intakeles)

Nee

Proefzwemles

Nee

Betalen voor kluisjes

Nee

Kosten zwemles per klokuur

€ 15.33

Gem. aantal uren tot A-diploma

42

Gem. kosten voor A-diploma

€ 643,86

Gem. aantal uren tot B-diploma

12

Gem. kosten voor B-diploma

€ 183,96

Gem. aantal uren tot C-diploma

12

Gem. kosten voor C-diploma

€ 183,96
Overige ?
Nu aanmelden voor zwemles? Nu inschrijven zwemles

Heeft u opmerkingen of een reactie voor deze zwemlesaanbieder, laat dan hier uw reactie achter. Dit geeft andere mensen die hun kind ook willen aanmelden bij deze zwemlesaanbieder nog meer inzicht. U heeft namelijk al ervaring met deze zwemlesaanbieder!

Heeft u leuke foto's of videos van uw kind die bij deze zwemlesaanbieder zwemlessen volgt? Bijvoorbeeld van de diploma-uitreiking? Graag willen wij deze voor u plaatsen, u kunt deze mailen naar contact@nederlandsezwembaden.nl. Mocht u grote bestanden willen mailen naar contact@nederlandsezwembaden.nl, dan kunt u dit het beste doen via www.wetransfer.com. 
Naar overzicht

Ziet u onjuiste gegevens? Klik hier


Naar overzicht

Gebruik zwempas

Bij sommige zwembaden is het verplicht om ook een zwembadpas aan te schaffen indien uk kind zwemlessen gaat volgen. Bij sommige zwembaden betaalt u een borg voor deze zwembadpas, bij andere zwembaden moet u deze pas eenmalig ‘ kopen’ .

Wachtlijst

Bij veel zwemaanbieders is er een wachtlijst, en kan uw kind niet direct beginnen met zwemlessen. Informeer hierover altijd bij de betreffende zwemaanbieder over de actuele wachtlijst! Het kan natuurlijk zijn dat de wachtlijst in een bepaalde periode van het jaar even is verdwenen.

Duur van een zwemles

Hier wordt aangegeven hoe lang een zwemles duurt bij een zwemlesaanbieder. Dit varieert per zwemlesaanbieder, varierend van 30 minuten tot 1 uur meestal. Zwemlesaanbieders die werken met een 30/35 minuten zwemles bieden vaak zwemlessen aan voor 2x per week.

Kijken bij les mogelijk

Hier wordt aangegeven of het mogelijk is om bij een reguliere zwemles te kijken.

Kosten diploma

Diplomakosten zijn bijvoorbeeld kosten voor het diploma zelf, wellicht een tas die uw kind krijgt, of een medaille of de ballonnen.

Inschrijfgeld

Inschrijfkosten zijn vaak de administratieve kosten.

Voorzwemmen (intakeles)

Voorzwemmen is van toepassing wanneer uw kind al ergens anders op zwemles zit / heeft gezeten en u wilt bij een andere zwemlesaanbieder verder gaan. Meestal zijn aan voorzwemmen kosten aan verbonden, is wel eenmalig.

Proefzwemles

Bij sommige zwembaden gaat een kind voorafgaand aan het diplomazwemmen proefzwemmen. Met het proefzwemmen wordt vastgesteld dat hij/zij een bepaalde vaardigheid bezit. Na een geslaagde proefzwemles, heeft uw kind dan te vaardigheden om het A-diploma bij het diploma zwemmen te behalen. Zijn vaak eenmalige kosten aan verbonden.

Betalen voor kluisjes

Het is handig om te weten als u moet betalen voor kluisjes. Soms kan dit echt betalen zijn, soms kan dit ook een borg zijn.

Kosten zwemles per klokuur

Hier wordt uitgegaan van de kosten van een klokuur voor een zwemles! Indien een zwemlesaanbieder bijvoorbeeld 30 minuten zwemles geeft, wordt dit 30 minuten tarief omgerekend naar een uur-tarief. Hierdoor zijn alle tarieven van de zwemlesaanbieders goed met elkaar te vergelijken. Bij zwemverenigingen betaal je contributie per jaar. De kosten per zwemles (klokuur) worden dan berekend met de formule: contributie/gemiddeld aantal klokuren voor afzwemmen.

Gem. aantal uren tot A-diploma

Bij het aantal klokuren om het A-diploma wordt uitgegaan van het landelijk GEMIDDELD aantal van 42 KLOKUREN (klokuur is een zwemles van 60 minuten). Let wel dat het voor ieder kind anders is, of hij/zij al wel of niet eerder heeft gezwommen, hoe de motoriek is etc etc. Indien er in deze kolom dus 42 klokuren staat, dan hebben we geen andere data van deze zwemlesaanbieder ontvangen en gaan we uit van het landelijk gemiddelde. Mocht hier een ander getal staan, dan is dit getal afkomstig van deze zwemlesaanbieder. Ook dit aantal klokuren is dan een gemiddelde van die zwemlesaanbieder. Bedenk dus goed dat dit per kind behoorlijk kan verschillen!

Gem. kosten voor A-diploma

Deze kolom omvat een som van alle kosten, gebaseerd op gemiddelden! Bedenk dus dat u met uw kind meer of minder kosten kan kwijt zijn dan hier wordt getoond. We gaan uit van gemiddelden. Maar het geeft u wel enigszins inzicht. De totale kosten zijn een opsomming van de kolommen die ervoor staan:
inschrijfgeld+diplomakosten+(kosten per zwemles*aantal klokuren)

Gem. aantal uren tot B-diploma

Bij het aantal klokuren om het A-diploma wordt uitgegaan van het landelijk GEMIDDELD aantal van 12 KLOKUREN (klokuur is een zwemles van 60 minuten). Let wel dat het voor ieder kind anders is, of hij/zij al wel of niet eerder heeft gezwommen, hoe de motoriek is etc etc. Indien er in deze kolom dus 12 klokuren staat, dan hebben we geen andere data van deze zwemlesaanbieder ontvangen en gaan we uit van het landelijk gemiddelde. Mocht hier een ander getal staan, dan is dit getal afkomstig van deze zwemlesaanbieder. Ook dit aantal klokuren is dan een gemiddelde van die zwemlesaanbieder. Bedenk dus goed dat dit per kind behoorlijk kan verschillen!

Gem. kosten voor B-diploma

Deze kolom omvat een som van alle kosten, gebaseerd op gemiddelden! Bedenk dus dat u met uw kind meer of minder kosten kan kwijt zijn dan hier wordt getoond. We gaan uit van gemiddelden. Maar het geeft u wel enigszins inzicht. De totale kosten zijn een opsomming van:
Diplomakosten+(kosten per zwemles*aantal klokuren)

Gem. aantal uren tot C-diploma

Bij het aantal klokuren om het A-diploma wordt uitgegaan van het landelijk GEMIDDELD aantal van 12 KLOKUREN (klokuur is een zwemles van 60 minuten). Let wel dat het voor ieder kind anders is, of hij/zij al wel of niet eerder heeft gezwommen, hoe de motoriek is etc etc. Indien er in deze kolom dus 12 klokuren staat, dan hebben we geen andere data van deze zwemlesaanbieder ontvangen en gaan we uit van het landelijk gemiddelde. Mocht hier een ander getal staan, dan is dit getal afkomstig van deze zwemlesaanbieder. Ook dit aantal klokuren is dan een gemiddelde van die zwemlesaanbieder. Bedenk dus goed dat dit per kind behoorlijk kan verschillen!

Gem. kosten voor C-diploma

Deze kolom omvat een som van alle kosten, gebaseerd op gemiddelden! Bedenk dus dat u met uw kind meer of minder kosten kan kwijt zijn dan hier wordt getoond. We gaan uit van gemiddelden. Maar het geeft u wel enigszins inzicht. De totale kosten zijn een opsomming van:
Diplomakosten+(kosten per zwemles*aantal klokuren)