Naar overzicht

Zwemschool De Drijver

 

Ziet u onjuiste gegevens? Klik hier

Zwemschool De Drijver

Zwemschool De Drijver is al ruim 15 jaar een professionele organisatie in het geven van elementaire zwemles in Hoofddorp, Cruquius en Haarlem-Zuid. Dat vindt plaats in een prettige en rustige sfeer, waarbij ieder kind uniek is, respect geniet en meer persoonlijke aandacht een beter resultaat oplevert. Wij geven les aan kinderen van 4-12 jaar voor hun ABC tevens geven wij Watergewenning lessen voor kinderen vanaf 3 jaar, ook doelgroepen als Privé zwemles Volwassenen zwemles. U kunt uw kind inschrijven vanaf 4 jaar voor het A diploma en vanaf 3 jaar voor watergewenning.

Zwemles in Hoofddorp:

Voor de leeftijdgroep van 3 jaar is er watergewenning een leuke, plezierige activiteit. Op een deskundige wijze worden de kinderen in zeer kleine groepjes watervrij gemaakt en leren zij het plezier en het gevaar van water. Na enige tijd springen de kinderen zelfstandig in het water en weten ze er ook zelf weer uit te komen. Watergewenning is bedoeld voor kinderen met waterangst en als voorbereiding naar het A diploma. Als een kind er aan toe is om te beginnen met het A diploma kun je gewoon doorstromen. Oefeningen worden op een logische manier opgebouwd waarbij het gebruik van drijf- en hulpmiddelen steeds minder nodig is.

Zwemles in kleine groepen:

Zwemschool de Drijver geeft zwemles ABC in kleine groepen. Hoe kleiner de groep, hoe meer individuele aandacht. Kleine groepen zwemles 7-8 kinderen per zwemonderwijzer (es) wordt gegeven op de locatie Cruquius en Haarlem zuid.

Individuele aandacht:

Zwemschool de Drijver geeft ook privé zwemles. Dit betekent dat de groepjes zeer klein zijn en als enige in het zwembad dus geen afleiding van andere groepen of badgasten. Hoe kleiner de groep, hoe meer individuele aandacht. Zwemles in privé sfeer wordt gegeven op onze locatie Hoofddorp.

Vast vooraf te betalen bedrag:

Zwemschool de Drijver heeft ook het concept zwemmen voor het hele ABC voor een vast vooraf te betalen bedrag. Hoe fijn is het als je van te voren weet dat uw kind genoeg uren maakt voor een veilig zwemdiploma en weet hoeveel dit totaal kost.

Zwemles voor volwassenen:

Zwemmen leren is niet alleen voor kinderen, ook volwassenen kunnen heel goed leren zwemmen. Want goede zwemles is van levensbelang! De opdracht is niet zo heel anders dan bij kinderen. Immers ook volwassenen moeten eerst “vriend van het water” worden. Wij geven zwemles in kleine groepen voor volwassenen in Haarlem-zuid en prive zwemles voor volwassenen in Hoofddorp.

Zwemschool De Drijver
Spaarnepoort 1
2134 TM
Hoofddorp
Noord Holland
023-5366 109
http://www.zwemschooldedrijver.nl/
info@zwemschooldedrijver.nl

Zwemlessen worden gegeven in zwembad De drijver in Hoofddorp

Schematisch weergegeven kun je met je kind of baby of peuter meedoen aan de volgende zwemlessen:
1) Ouder en kind zwemmen
Babyzwemmen (van 6 weken tot 18 maanden)
Peuterzwemmen of Guppyzwemmen (van 18 maanden tot en met 2,5 jaar)
Puppyzwemmen (2,5 jaar tot 4 jaar)
Diplomazwemmen (vanaf 4 jaar)

2) Diplomazwemmen via het Zwem ABC (vanaf 4 jaar)

Er zijn twee methoden van zwemles geven, dit verschilt per bad, met drijfmiddelen of zonder drijfmiddelen. Te behalen diploma’s zijn:
Zwemdiploma A
Zwemdiploma B
Zwemdiploma C
Meer informatie over het Zwem ABC in het algemeen

3) Na het Zwem ABC

Als je kind de zwemdiploma’s A, B en C heeft behaald is het goed om te blijven zwemmen. Na het zwem ABC zijn er de volgende mogelijkheden:

Algemeen Klantcijfer

5,0 op basis van 4 beoordelingen

Communicatiemogelijkheden6,5 (2)
Kwaliteit zweminstructeurs6,0 (2)
Lengte van de wachtlijst6,5 (2)
Prijs/kwaliteits verhouding4,5 (2)
Groepsgrootte7,0 (2)
Frequentie zwemles5,5 (2)


Zwemles in de buurt van Hoofddorp

Zwembad Afstand Score
Zwemvereniging ZPCH 4.41km  7,0

Kenmerken aanbieder

Zwemschool

Zwemles methode

Zwem ABC
Max grootte groep 4-8
Inschrijven vanaf leeftijd 4 jaar
Deelname vanaf leeftijd 4 jaar

Wachtlijst

ja

Duur van een zwemles

45

Kijken bij les mogelijk

(nee)

Kosten diploma

?

Inschrijfgeld

€ 22,50

Gebruik zwempas

?

Voorzwemmen (intakeles)

?

Proefzwemles

?

Betalen voor kluisjes

?

Kosten zwemles per klokuur

€ 19,33

Gem. aantal uren tot A-diploma

42

Gem. kosten voor A-diploma

€ 834,36

Gem. aantal uren tot B-diploma

12

Gem. kosten voor B-diploma

€ 231,96

Gem. aantal uren tot C-diploma

12

Gem. kosten voor C-diploma

€ 231,96
Overige Ook complete zwempakketten zijn mogelijk
Nu aanmelden voor zwemles? Nu inschrijven zwemles

Heeft u opmerkingen of een reactie voor deze zwemlesaanbieder, laat dan hier uw reactie achter. Dit geeft andere mensen die hun kind ook willen aanmelden bij deze zwemlesaanbieder nog meer inzicht. U heeft namelijk al ervaring met deze zwemlesaanbieder!

Heeft u leuke foto's of videos van uw kind die bij deze zwemlesaanbieder zwemlessen volgt? Bijvoorbeeld van de diploma-uitreiking? Graag willen wij deze voor u plaatsen, u kunt deze mailen naar contact@nederlandsezwembaden.nl. Mocht u grote bestanden willen mailen naar contact@nederlandsezwembaden.nl, dan kunt u dit het beste doen via www.wetransfer.com. 
Naar overzicht

Ziet u onjuiste gegevens? Klik hier


Naar overzicht

Gebruik zwempas

Bij sommige zwembaden is het verplicht om ook een zwembadpas aan te schaffen indien uk kind zwemlessen gaat volgen. Bij sommige zwembaden betaalt u een borg voor deze zwembadpas, bij andere zwembaden moet u deze pas eenmalig ‘ kopen’ .

Wachtlijst

Bij veel zwemaanbieders is er een wachtlijst, en kan uw kind niet direct beginnen met zwemlessen. Informeer hierover altijd bij de betreffende zwemaanbieder over de actuele wachtlijst! Het kan natuurlijk zijn dat de wachtlijst in een bepaalde periode van het jaar even is verdwenen.

Duur van een zwemles

Hier wordt aangegeven hoe lang een zwemles duurt bij een zwemlesaanbieder. Dit varieert per zwemlesaanbieder, varierend van 30 minuten tot 1 uur meestal. Zwemlesaanbieders die werken met een 30/35 minuten zwemles bieden vaak zwemlessen aan voor 2x per week.

Kijken bij les mogelijk

Hier wordt aangegeven of het mogelijk is om bij een reguliere zwemles te kijken.

Kosten diploma

Diplomakosten zijn bijvoorbeeld kosten voor het diploma zelf, wellicht een tas die uw kind krijgt, of een medaille of de ballonnen.

Inschrijfgeld

Inschrijfkosten zijn vaak de administratieve kosten.

Voorzwemmen (intakeles)

Voorzwemmen is van toepassing wanneer uw kind al ergens anders op zwemles zit / heeft gezeten en u wilt bij een andere zwemlesaanbieder verder gaan. Meestal zijn aan voorzwemmen kosten aan verbonden, is wel eenmalig.

Proefzwemles

Bij sommige zwembaden gaat een kind voorafgaand aan het diplomazwemmen proefzwemmen. Met het proefzwemmen wordt vastgesteld dat hij/zij een bepaalde vaardigheid bezit. Na een geslaagde proefzwemles, heeft uw kind dan te vaardigheden om het A-diploma bij het diploma zwemmen te behalen. Zijn vaak eenmalige kosten aan verbonden.

Betalen voor kluisjes

Het is handig om te weten als u moet betalen voor kluisjes. Soms kan dit echt betalen zijn, soms kan dit ook een borg zijn.

Kosten zwemles per klokuur

Hier wordt uitgegaan van de kosten van een klokuur voor een zwemles! Indien een zwemlesaanbieder bijvoorbeeld 30 minuten zwemles geeft, wordt dit 30 minuten tarief omgerekend naar een uur-tarief. Hierdoor zijn alle tarieven van de zwemlesaanbieders goed met elkaar te vergelijken. Bij zwemverenigingen betaal je contributie per jaar. De kosten per zwemles (klokuur) worden dan berekend met de formule: contributie/gemiddeld aantal klokuren voor afzwemmen.

Gem. aantal uren tot A-diploma

Bij het aantal klokuren om het A-diploma wordt uitgegaan van het landelijk GEMIDDELD aantal van 42 KLOKUREN (klokuur is een zwemles van 60 minuten). Let wel dat het voor ieder kind anders is, of hij/zij al wel of niet eerder heeft gezwommen, hoe de motoriek is etc etc. Indien er in deze kolom dus 42 klokuren staat, dan hebben we geen andere data van deze zwemlesaanbieder ontvangen en gaan we uit van het landelijk gemiddelde. Mocht hier een ander getal staan, dan is dit getal afkomstig van deze zwemlesaanbieder. Ook dit aantal klokuren is dan een gemiddelde van die zwemlesaanbieder. Bedenk dus goed dat dit per kind behoorlijk kan verschillen!

Gem. kosten voor A-diploma

Deze kolom omvat een som van alle kosten, gebaseerd op gemiddelden! Bedenk dus dat u met uw kind meer of minder kosten kan kwijt zijn dan hier wordt getoond. We gaan uit van gemiddelden. Maar het geeft u wel enigszins inzicht. De totale kosten zijn een opsomming van de kolommen die ervoor staan:
inschrijfgeld+diplomakosten+(kosten per zwemles*aantal klokuren)

Gem. aantal uren tot B-diploma

Bij het aantal klokuren om het A-diploma wordt uitgegaan van het landelijk GEMIDDELD aantal van 12 KLOKUREN (klokuur is een zwemles van 60 minuten). Let wel dat het voor ieder kind anders is, of hij/zij al wel of niet eerder heeft gezwommen, hoe de motoriek is etc etc. Indien er in deze kolom dus 12 klokuren staat, dan hebben we geen andere data van deze zwemlesaanbieder ontvangen en gaan we uit van het landelijk gemiddelde. Mocht hier een ander getal staan, dan is dit getal afkomstig van deze zwemlesaanbieder. Ook dit aantal klokuren is dan een gemiddelde van die zwemlesaanbieder. Bedenk dus goed dat dit per kind behoorlijk kan verschillen!

Gem. kosten voor B-diploma

Deze kolom omvat een som van alle kosten, gebaseerd op gemiddelden! Bedenk dus dat u met uw kind meer of minder kosten kan kwijt zijn dan hier wordt getoond. We gaan uit van gemiddelden. Maar het geeft u wel enigszins inzicht. De totale kosten zijn een opsomming van:
Diplomakosten+(kosten per zwemles*aantal klokuren)

Gem. aantal uren tot C-diploma

Bij het aantal klokuren om het A-diploma wordt uitgegaan van het landelijk GEMIDDELD aantal van 12 KLOKUREN (klokuur is een zwemles van 60 minuten). Let wel dat het voor ieder kind anders is, of hij/zij al wel of niet eerder heeft gezwommen, hoe de motoriek is etc etc. Indien er in deze kolom dus 12 klokuren staat, dan hebben we geen andere data van deze zwemlesaanbieder ontvangen en gaan we uit van het landelijk gemiddelde. Mocht hier een ander getal staan, dan is dit getal afkomstig van deze zwemlesaanbieder. Ook dit aantal klokuren is dan een gemiddelde van die zwemlesaanbieder. Bedenk dus goed dat dit per kind behoorlijk kan verschillen!

Gem. kosten voor C-diploma

Deze kolom omvat een som van alle kosten, gebaseerd op gemiddelden! Bedenk dus dat u met uw kind meer of minder kosten kan kwijt zijn dan hier wordt getoond. We gaan uit van gemiddelden. Maar het geeft u wel enigszins inzicht. De totale kosten zijn een opsomming van:
Diplomakosten+(kosten per zwemles*aantal klokuren)